Sense parar
15877
post-template-default,single,single-post,postid-15877,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Sense parar

Sense parar

Tanca els ulls i somnia, ressegueix en carbonet negre el castell imaginat, difumina les imatges, entrelliga les paraules mai dites entre els teus cabells i somnia ….. sense parar……

….. tanca els ulls i crida, llença fora el que et fa mal i per un instant, encén la passió vermella dins un mirall i trenca’l en mil bocins, de groc calent, de verd fresc, de blau glaçat i crida ….. sense parar

………… Obre els ulls i riu i plora, per dintre i per fora, recorda i oblida, demana i rebutja, estima i odia, … desitja ….. riu, plora i viu ….. sense parar.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment