PZC [Partit Zombie de Catalunya]
6080
post-template-default,single,single-post,postid-6080,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

PZC [Partit Zombie de Catalunya]

PZC [Partit Zombie de Catalunya]

De veritat que per algú que havia votat socialista ara ja fa molts, molts i molts anys, dol veure en el que s’està convertint el PSC …..

Ara ens surten altra cop amb la pregunta de la 3ªVia dels pebrots que no és altra cosa que ganes d’emprenyar a la gent amb propostes que ja va intentar amb nou estatut l’enyorat Pasqual Maragall i que el PSOE primer i el TC se’n varen encarregar de destrossar ….. i així estem, amb l’Iceta de capità aranya comandant la nau, jugant de mig destorba i demanant tornar a la mateixa casella de 10 anys enrera, sense passar per la sortida i sense la consulta del #9N2014 i tot això mentre els que han de governar en el PSOE diuen que de consultar els catalans, res de res!!

Per un partit que si els pronòstics encerten, quedarà a deure vots en les properes eleccions, trobo realment agosarat l’acudit de la pregunta, més tinguent en compte que ja l’havíem triada per majoria, mentre ells es feien fotos amb el PP i C’s.

Bon intent, però em sembla que arribeu tard, uns quants anys tard companys!!

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment