Foteu el camp d’una vegada!
5935
post-template-default,single,single-post,postid-5935,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Foteu el camp d’una vegada!

Foteu el camp d’una vegada!

Senyors:

Han caigut vostès en la casella del fracàs més absolut, vagin directament a la 3ªVia, sense passar per la casella de sortida i sense recollir 350.000 vots.

Un cop allà sense poder tirar els daus fins el proper #9N2014 facin la reflexió del què els ha portat a perdre des del 2004 fins avui, el 60,5% del seu suport.

Perquè a Catalunya ens fa molta falta un Socialisme nostre, catalanista, integrador i no excloent, defensor del Dret a Decidir, que no és el que vostès proposen, un socialisme que fa molts i molts anys també va ser el meu (les gràcies a qui em va fer obrir els ulls! 😉 ) i ara no el reconeix ni la mare que el va parir.

Feu-nos un favor a tots nosaltres i foteu el camp i no feu nosa, si us queda un gram de dignitat i coherència, marxeu d’una vegada …….. fins i tot a Miami ……………. i no torneu si us plau.

Catalunya us ho agrairà!

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment