Ens ho ha dit Raimon
5895
post-template-default,single,single-post,postid-5895,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Ens ho ha dit Raimon

Ens ho ha dit Raimon

Raimon no és independentista. Ens ho ha dit sense necessitat de titllar-nos als que sí que ho som de NaZis o feixistes. Ens ho ha dit sense recórrer al trencament social inventat. Ens ho ha dit contra el desig de la por dels que invoquen la violència. Ens ho ha dit des de la calma, serenor, coherència de qui ens ha cantat des d’un llarg silenci amb la frescor i la força del vent nortat.

Ens ho ha dit en català, des de la llibertat que permet votar i fer-ho dient NO, ens ho ha dit des de la posició de ferm defensor de la nostra cultura i de la nostra llengua, des de l’amor del qui s’ha mirat aquesta terra que és la nostra, des d’un temps i un país que és el seu. Potser ens hagués agradat més que ens digués altra cosa, però des de la consideració com ho ha fet ell, ens pot dir el que ens vulgui dir, sense amagar-se’n gens.

No ens hauria de moure el crit contra qui ens diu el que ens ha dit Raimon, pocs ens contaran els seus somnis de la manera que ho ha fet ell …………… des del respecte.

Ves que des de la intransigència no ens acabem semblat massa als qui no ens volen …..

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

1 Comment

Post A Comment