Setmana de Passió
5864
post-template-default,single,single-post,postid-5864,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Setmana de Passió

Setmana de Passió

A l’Alberto José Borja, el meu amic madrileny, li ha faltat temps per trucar-me aquest matí per llençar-me quatre puies sobre el Barça. No passa massa sovint en els darrers temps que en poc menys d’una setmana hàgim decidit no guanyar ni la Champions ni la Lliga fent dos dels ridículs més potents que recordo en aquesta casa. Sort que he estat àgil mentalment i li he fet notar que ells tampoc han guanyat ben res encare i que en la Lliga l’Atlètico els porta tres punts d’avantatge i el goal average i a la Champions els espera el Pep Guardiola i el seu Bayern! De moment nosaltres ja tenim la Supercopa!!

També ha estat hàbil ell canviant de conversa en segons, coneixent-lo segur que s’havia fet una xuleta el malparit a modus de guió i li ha tocat torn al “desafio independentista del Mas” com ho anomenen per la capital i del cop de porta als morros que l’altra dia ens varen fotre al Congrés dels Diputats. Tot d’una ha convertit al Rajoy, Rubalcaba i Rosa Díez en l’Espanyolíssima Trinitat i al Duran en l’home triat per a fer el paper de virrei. No he volgut tirar-li aigua al vi perquè per allà l’opinió que publica el Paco Marhuenda a la Razón sobre Catalunya té categoria bíblica i ja ens va bé que el vegin com a referent del procés tot i que per aquí només hi vingui a dormir!

He agafat la iniciativa perquè el conec com si l’hagués parit i tot i que la fama ens l’emportem nosaltres els catalans, a ell li agraden més els calés que a la Camacho la silicona i he deixat anar com aquell que res lo del forat de seguretat del OPEN SSL. De moment no sabia de què collons li estava parlant però quan li he explicat que és el protocol de seguretat que fan servir majoritàriament bancs i e-commerce per operar per Internet li ha canviat la veu. S’ha disculpat dient-me no sé què que se li cremava el sofregit, ell que no sap ni fer-se un ou ferrat i m’ha penjat tot dient que ja em tornaria a trucar.

El tindré tota la setmana vinent menjant bacallà i repassant el moviments del compte corrent i la targeta de crèdit i si amb una mica de sort el dimecres vinent els guanyem la final de Copa del Rei, el que el trucaré seré jo, ves a saber la de temps que passarà abans que no ho pugui tornar a fer!!!

Il·lustració ABC Sevilla

 

 

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment