Fills de Putin
5781
post-template-default,single,single-post,postid-5781,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Fills de Putin

Fills de Putin

Se’m fa difícil escriture sobre coses que no comprenc, del rebuig cap una persona simplement per decidir ser com és, obertament, sense enganys ni hipocresies ……….. sobre aquesta mentalitat integrista que ens condemna a no sentir a no viure, a no ser. Qui som nosaltres per a dictar les normes als demés i qui son ells per a imposar-nos-les a nosaltres?

Hi ha res més anti natural que reprimir els sentiments? hi ha res més indigne que impedir ser lliure? hi ha res més indecent que haver de mentir per ser acceptat? i sempre en nom de la moral, en nom de la legalitat, en nom de la ètica ……..

Als que ens volen com a remats sense crítica, als que pretenen imposar el que ells pensen des de la ideologia, la política, les falses creences, aneu-vos-en a pastar fang, colla de tarats!

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment