A la Tatiana
5753
post-template-default,single,single-post,postid-5753,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

A la Tatiana

A la Tatiana

Segurament pels que treballeu a la ràdio o a la TV és difícil ser conscients de la influència que acabeu tenint en la vida de la gent que us escolta, que us veu. A quantes persones en moments complicats esteu ajudant a passar les males estones i tirar endavant. La importància de fer nostre aquell gest, aquella mirada o la rialla desbordant que formen part de la vostra vida i que ens regaleu. De com esperem cada dia l’hora de la cita per estar amb vosaltres, per somriure acompanyats i refermar aquell íntim sentiment que sou un dels nostres i la pretensió agosarada de ser un dels vostres també.

Es fa estrany saber que no et tindrem a casa, que no ens abraçaràs amb les rialles desacomplexades i potents ni ens acompanyaràs amb l’esclat d’aquell optimisme sincer, càlid i honest. T’enyorem tant, ja ara, quan imaginem la mirada d’ulls grans, clara, fresca i engrescadora i tot aquell excés vital que escampaves, repartint en la dosi justa a  tothom qui el necessitava.

Et trobarem a faltar molt, Tatiana!

 

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment