És possible ressuscitar l’antic PSC?
5672
post-template-default,single,single-post,postid-5672,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

És possible ressuscitar l’antic PSC?

És possible ressuscitar l’antic PSC?

Molts dels meus companys de jovent que en l’època d’institut decidiren abraçar l’opció del PSC, alguns d’ells en altes responsabilitats polítiques en l’entorn local, ahir es degueren sentir malament, molt malament. Incòmodes i molestos en veure com la mediocritat s’ha fet amb les rendes d’un partit que anys enllà representava l’inconformisme, la lluita i les ganes de fer, avui els traeix i es dona la mà en contra la llibertat de decidir del poble català amb C’s i el PP.

El component catalanista molt present en la fundació, ha anat coexistint més o menys en equilibri fins el cop d’estat encobert que l’aparell pro PSOE va perpetrar en contra Pasqual Maragall. Des d’allà el degoteig cap en fora dels catalanistes ha sigut constant fins a deixar el timó de la nau per omissió o poques ganes de lluita. Les intrigues constants del Iceta, Zaragoza, Corbacho, Chacón y Balmón han reeixit i la mediocritat s’ha apoderat d’un partit a on l’evolució que demanen les bases no hi té cabuda. La culminació del procés la varem viure ahir amb el tristíssim espectacle del NO promogut pel PSC i les amenaces i la pressió sobre els que varen ser conseqüents i votaren SI.

Els defensors històrics de l’oportunitat d’associació dels socialistes catalans amb el PSOE es deuen estar fregant els ulls veient fins on els ha portat tanta submissió i complaença, perquè molta part de la culpa de tot això la tenen ells per anteposar uns interessos que no son els seus a Catalunya. Pellach va morir fa temps, però ahir varem enterrar el PSC, en cerimònia prime time, davant de tot un país que els demanava una altra cosa.

És encara possible ressuscitar l’antic PSC? Catalunya ho està demanant.

 

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

5 Comments
 • Benicolet
  Posted at 13:26h, 18 gener Respon

  És possible ressuscitar l’antic PSC? http://t.co/dzKA58GkfY vía @@edp

 • X.ESCOLANO
  Posted at 19:28h, 17 gener Respon

  Quants quedem vius ? on son els arxius del carrer Canuda ? jo puc aconseguir un cinema tancat per fer la reunió. Si fem això el Navarro es fa “popó” als calçotets salutacions Escolano

 • edp
  Posted at 12:33h, 17 gener Respon

  És possible ressuscitar l’antic PSC?: Molts dels meus companys de jovent que en l’època d… http://t.co/lZahROynIq

 • ALCALDEArt
  Posted at 12:32h, 17 gener Respon

  És possible ressuscitar l’antic PSC? | En veu alta http://t.co/mrM7HXXZXi

 • ALCALDEArt
  Posted at 12:32h, 17 gener Respon

  És possible ressuscitar l’antic PSC? http://t.co/ydrPwxIgas vía @@edp

Post A Comment