Retorn al passat
5538
post-template-default,single,single-post,postid-5538,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Retorn al passat

Retorn al passat

La involució que està patint España de la mà del PP és tant forta que no trobaria gens estrany que algun aprenent de Torquemada d’aquests que corren pel govern li passés pel cap restaurar els Tribunals de la Santa Inquisición, en quatre dies fogueres a les places majors per socarrar bruixots i bruixes. Si no els fan fora aviat quan deixin el govern a España no la coneixeran ningú que en tingui menys dels 80 anys.

La llei de l’avortament que es va aprovar ahir ens situa de facto en l’entorn dels anys setanta, a on per avortar les dones d’aquest país havien d’emigrar a Londres o fer-ho en condicions de dubtosa salubritat aquí a casa de manera il·legal. Suposo que el principi que els guia és la d’impossar els altres el que ells pensen, la ideologia conservadora de no fer ni deixar fer. S’aturaran aquí?

És com si haguessin posat en marxa una màquina del temps, Llei de pensions, reforma laboral, Llei d’Educació, Llei Judicial, Llei energètica i ara la de l’avortament, si fins ara els catalans no ens sentíem representats majoritàriament pel model que representa Espanya com volen que ens agradi ara després de passar-li el corró franquista per sobre! Amb la de trifurques parlamentàries que hi han hagut aquests dos anys en el Congreso, en l’únic que s’han posat d’acord Socialistes i Populars és en negar-nos el Dret a Decidir, pura democràcia!

Deia Josep Plà, que no hi ha resmés semblant a un Espanyolista de dretes que un espanyolista d’esquerres, i es ben veritat.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

3 Comments

Post A Comment