NaZi tú, tros d’ase!
5506
post-template-default,single,single-post,postid-5506,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

NaZi tú, tros d’ase!

NaZi tú, tros d’ase!

Em tenen fins els pebrots, els que es posen a la boca el NaZisme només per a desprestigiar a l’adversari i guanyar quatre vots. La casualitat fa que els que haurien de callar son els que més parlen. En un món en el que del debat i el raonament n’hauríem de fer arma, surten aquests imbècils banalitzant les accions d’assassins genocides per una simple manca d’arguments. Comparar els promotors dels camps d’extermini amb qualsevol polític actual és una broma de mal gust que em fa fàstic, m’irrita!

Des de la perversió de que tot s’hi val es fa un flac favor a la democràcia i a la tolerància. Des de postulats que promouen consultes contra els catalans i el seu estatut i després en neguen altres, des de la convicció que espanyolitzar als nens catalans en les escoles els farà un país més gran i més lliure, des de la indolència més absoluta des de la que es nega a condemnar els actes repressius d’una dictadura, no ens poden dir els altres NaZis.

Si això es fes a qualsevol país d’Europa el bocamoll descerebrat que fa d’aquesta forma d’actuar norma, se les hauria de veure amb el fiscal i el jutge per afrontar una imputació per apologia del NaZisme. Clar que en un país normal no s’hauria forçat l’oblit de la història dels milers de cossos enterrats en les cunetes per una repressió brutal que ha quedat impune.

Son altres qui s’exibeixen a mà alçada, amb banderes pre constitucionals i simbologia totalitària, no nosaltres, per això és tant important recuperar la memòria de la història, per això és imprescindible no oblidar!!

Il·lustració d’edp.cat
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

3 Comments

Post A Comment