Tenim data i pregunta, ens falta res més?
5480
post-template-default,single,single-post,postid-5480,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Tenim data i pregunta, ens falta res més?

Tenim data i pregunta, ens falta res més?

Som un país estrany, un país amb tres banderes poc acostumats a que les coses ens vinguin de cares i amb molta tradició de cagar-la quan hem tingut la oportunitat de fer les coses bé. En les grans qüestions ens perdem per la fullaraca i no acabem d’anar al nús i la veritat, aquesta vegada tenia una por enorme de que ens tornés a passar el mateix altra vegada.

Diu Salvador Cardús en el seu article a l’Ara, que a vegades la puresa ens fa ser traïdors i val la pena no perdre de vista aquesta afirmació que ens hauria de fer reflexionar i molt, per a no caure en els vells errors i focalitzar en l’objectiu, que ara és el #09N2014. És molt recent encara la negociació de l’Estatut i els disbarats que s’hi varen cometre, també haig de dir que els que hi han ara al capdavant de les negociacions, no em fan cap mena de recança perquè els veig amb molt sentit de país.

Que si la pregunta no és prou clara i no s’entèn, que si no s’ha fet el reglament del mecanisme de recompte, que si el Mas és un traïdor i ERC s’ha abaixa’t les calces … de tot això i molt més n’he hagut de sentir des de que el dijous passat es va fer pública la data i la pregunta. Més papistes que el Papa sóm, massa donats a les desavinences i a veure fantasmes a on hi ha l’oportunitat de lluitar per la independència simplement amb un #SÍSÍ.

Algú dubte que tot aquest procés està ja pactat de fa temps i que no s’acabarà en una consulta? i que del camí que a partir d’ara ens marcaran els fets ja s’han valorat els perills i les oportunitats? Doncs això companys, Mai havíem arribat fins a on som ara i fins aquí ens hi han portat aquests el Mas, el Junqueres, l’Herrera i el Fernàndez i les formacions polítiques que representen, perquè no els donem una mica de confiança per que facin el que han de fer i nosaltres fem didàctica per aquells que encara no ho tinguin clar?

Tenim data i pregunta, ens falta res més?

Aparteu les criaturesSalvador Cardús a l’Ara.cat

Il·lustració d’edp.cat
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

8 Comments
 • Benicolet
  Posted at 11:33h, 18 desembre Respon

  Tenim data i pregunta, ens falta res més? http://t.co/0PSkIWvAq8

 • admin
  Posted at 17:55h, 17 desembre Respon

  Hola MPV, potser des de la llunyania no es percebi, però aqui creu-me quan et dic que la gent està molt preparada. En sortirem de dubtes ben aviat tant per un costat com per l’altre ….

 • pepisimque
  Posted at 17:49h, 17 desembre Respon

  RT @edp: Il·lustració de Tenim data i pregunta, ens fa falta res més? http://t.co/QmgUYelTlB http://t.co/Xr9PAuvAzy

 • edp
  Posted at 17:48h, 17 desembre Respon

  Il·lustració de Tenim data i pregunta, ens fa falta res més? http://t.co/QmgUYelTlB http://t.co/Xr9PAuvAzy

 • MPV
  Posted at 16:05h, 17 desembre Respon

  Clar que us falta alguna cosa més. Escoltar i fer servir més el cervell que el cor. El procés és un autèntic despropòsit, però com que la majoria estau a dins d’ell no ho podeu percebre o no podeu. Ni és el moment, ni està preparat, ni els que ho lideren tene capacitat per fer-ho. Un fenòmen d’enlluernament que mai havia pensat que afectés a una societat com la catalana. Ho dic com a català de Mallorca, des d’on les coses es veuen amb més claretat i desitjant el millor per a Catalunya

 • misabelperisg
  Posted at 15:27h, 17 desembre Respon

  RT @edp: Tenim data i pregunta, ens falta res més?: Som un país estrany, un país amb tres banderes poc acostumats a qu… http://t.co/rUTeW…

 • MargaritaFabio1
  Posted at 15:00h, 17 desembre Respon

  RT @edp: Tenim data i pregunta, ens falta res més?: Som un país estrany, un país amb tres banderes poc… http://t.co/KP5FZAWqjQ

 • edp
  Posted at 14:56h, 17 desembre Respon

  Tenim data i pregunta, ens falta res més?: Som un país estrany, un país amb tres banderes poc… http://t.co/KP5FZAWqjQ

Post A Comment