#SíSí
5429
post-template-default,single,single-post,postid-5429,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

#SíSí

#SíSí

Sí, sí. Què us entenc! Comprenc la por que us va entrar en veure a dos milions de catalans agafats de la mà recorrent Catalunya de dalt a baix enarborant estelades en blau i blanc i les senyeres en groc i vermell reclamant la llibertat. Coneixent la dificultat que us caracteritza per analitzar se’m fa clar la incapacitat per a entendre el que un acte com aquest representa, no ho farieu ni en mil anys. No us heu caracteritzat mai per la facilitat d’empatitzar, fins i tot m’entendreix el capficament tossut per impedir l’expressió lliure de la gent a votar invocant falsos preceptes constitucionals que ni vosaltres mateixos us creieu.

Sí, sí. Què em queda clar el vostre desig d’antic castellà, d’embolicar Espanya sencera en un moviment centrípet artificial capaç d’apilonar al voltants de Madrid, els poders polític, econòmic i financer per des d’allí com a sol majestuós irradiar la vostra llum al extraradi, en actitud impostorament generosa. La vostra estranya habilitat per malbaratar esforços i sinergies per a fer de la vostra capital un segon París, construint en contra tota coherència econòmica aquest Estat radial, d’aeroports sense avions, autopistes sense cotxes i estacions d’AVE sense trens.

Sí, sí. Què em consta que l’esperit ideològic del conqueridor que us ha fet tant de mal us torna a calar, que rebrolla de la mà d’un govern involucionant drets i llibertats, que persisteix en la creuada per espanyolitzar catalanets i en extingir la nostra cultura i la nostra llengua, mentre us permeteu la llicència de titllar-nos a nosaltres de NaZis. Que sé que en tres-cents anys no heu fet ni el més mínim esforç per entendre’ns, que sou una societat carca, poc generosa, violenta i repressora incapaç d’evolucionar ni d’entendre perquè volem marxar.

Sí, sí. Que us creiem companys, que Espanya, la nació de l’himne sense lletra, la que ostenta el rècord mundial de secessions, ens ve a dir a nosaltres amb veu marcial que no marxarem, el mateix que ja vareu dir abans a Cuba, Filipines, Mèxic, Argentina, Colòmbia, Xile, Macao, Portugal, Països Baixos, Alemanya, Àustria, Hongria …………………….  i ………..

Sí, sí. Per això volem marxar, per això fotarem el camp!!

Sí, sí.

Il·lustració d’edp.cat
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

9 Comments

Post A Comment