El monstre del doctor PSOEstein
5404
post-template-default,single,single-post,postid-5404,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

El monstre del doctor PSOEstein

El monstre del doctor PSOEstein

Ho han aconseguit, en una nit de trons i llamps el doctor Rubalcaba li ha donat vida al seu monstre, vida vinculada a l’aparell de Madrid i a la idea d’España que des d’allà es defensa, però vida que és el que compte. Si no s’hagués abaixat els pantalons en Pere a on seria ara?

El monstre no ha vingut sol, ho ha fet amb una proposta de Reforma Federal de la Constitució sota l’aixella que només volen el 19% dels que a Espanya els voten, ara només els quedarà convertir al 81% restant del partit i al 100% dels altres per a tirar-la endavant, epps això sí companys, sense drets d’autodeterminacions, ni fets singulars i òbviament tampoc pactes fiscals a la vista, una reforma constitucional a mida d’una Espanya centrípeta, un tallat descafeïnat, amb llet descremada i sacarina, una veritable enganyifa.

Sembla com si l’executiva del PSC s’hagués inspirat en les Rambles de Barcelona per el disseny de la seva estratègia; La política, venent-se el cos i l’essència de l’ànima catalanista que el va fer nèixer al PSOE, turista de calces curtes, xancletes i ulleres de sol i La de comunicació, imitant a la perfecció les habilitats dels trilers que ens fan veure el cigró sota del got que els interessa, perquè coherència ben poca, el dijous brindàven amb els nous socis de 3res vies per deixar-los amb una mà a cada ou divendres, el Dia Gran de la seva Constitució. Però els de la Puta i la Ramoneta no eren altres?

Un veritable desgavell, ridícul històric dels qui en el moment que han pogut triar ens han donat l’esquena quan més se’ls necessitava.

Ja vindreu a bord a menjar gal·letes!!

Il·lustració d’edp.cat

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

5 Comments

Post A Comment