La majoria silenciosa
5397
post-template-default,single,single-post,postid-5397,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

La majoria silenciosa

La majoria silenciosa

I aquesta Majoria Silenciosa que no acaba de sortir, collons. Prou que la crida el PP de la Camacho o el C’s del Rivera i ara també el PScOE d’en Pere Navarro, però no ve. I tenim un problema ben gros perquè si no surten al carrer com els demanen convocatòria darrera l’altra, com ens ho farem per poder-los comptar? Avui nova ocasió perduda, manifestació unitària de la crosta nacionalista, l’espanyola Joan Ferran, l’espanyola, fer el ridícul com fan sempre i en acabar cap el Pans&Company de Passeig de Gràcia i encara els ha sobrat lloc al costat de la barra.

Està vist que quan no hi han bocates de pernil de franc pel mig, els defensors de l’Espanya Constitucional es queden a casa mirant Cine de Barrio. Entre aquests i els federalistes espanyols que es compten amb les ungles del peu d’un bou, que son els que han d’ajudar al PSC en la reconstrucció federal de la Carta Magna ens faran parar ximplets. Els haurem de cantar allò de Federalista treu banyes, puja a les muntanyes ………. perquè ni que plogui ni que faci sol els hi podem veure la cara. Si cada federalista Espanya em donés 1 € no en tindria prou ni pel menú infantil del McDonalds.

Diada gran, convocatòria dels dos partits amb representació majoritaria a Espanya més C’s i la tercera part de la gent que el 12o2013. Un suggeriment tontos us he plantejat fer una altra cosa amb la que tots aniríem més bé i sortiríem de dubtes molt de pressa? Exacte minyons, LA CONSULTA!

D’això, que diu el Rajoy a veure si els independentistes ja tenim clar perquè no ens volen deixar fer-la? 5000 cuques desfilant per Espanya el Dia de la Constitución!

Il·lustració d’edp.cat

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

6 Comments

Post A Comment