Keep calm with the Hàmster!
5373
post-template-default,single,single-post,postid-5373,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Keep calm with the Hàmster!

Keep calm with the Hàmster!

Ara que juntar en una mateixa frase les paraules “Espanya”, “merda” i “fills de puta” ens pot costar un disgust d’un bon grapat d’euros, bó seria que deixéssim fer els que en sabem i estiguem ben alerta per quan se’ns requereixi, si fins i tot els estels i els planetes s’han conxorxat perquè siguem independents, quin sentit té posar la directa quan estem transitant per la Rabassada?

Des de fa molt de temps que tinc prou clar, que el principal enemic del procés engegat, “el Hàmster” com l’anomena el Basté, no és Espanya son els nervis que generen la pressa i el neguit per arribar-hi aviat, potser fins i tot massa. És com si en la ingenuïtat més extrema voléssim creure que serem independents d’avui per demà i això el que demana és calma, tranquil·litat, pau, repos, cap i paciència, costa però s’ha de fer.

Tinc tant clar que les converses i els pactes s’estan fent que no em fa recança esperar-me, tinc tant clar això com el que al final de l’entorn polític hi seran, CDC, ERC, les CUP, el SI i poca cosa més i que el rol que els tocarà jugar a ells serà convocar unes legislatives i a nosaltres amuntegar al seu voltant el vot per a la independència i el que s’està expulsant d’altres partits, principalment PSC, UDC i Iniciativa per guanyar-les!. Avui no estem treballant per un titular de premsa si no per a la llibertat.

Des de la calma més profunda, amb la tranqui·llitat del que sap que un bon estofat no s’ha de menjar el mateix dia que es cuina i s’ha de deixar reposar, “el Hàmster” ha d’anar fent girar la roda fins que sigui el moment indicat, ni abans ni després si no quan toca.

No és que vagin solament a per el President de manera descarada, aquests venen a per tots nosaltres! raó de més per a ser molt intel·ligents i posar-hi calma!!

Il·lustració d’edp.cat
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

6 Comments
 • get smart
  Posted at 20:08h, 01 desembre Respon

  Preparació: Per començar, barregeu els rovells d’ou amb el sucre en un bol. Mentrestant, foneu la cobertura de xocolata al bany maria. Quan la xocolata s’hagi desfet, afegiu-hi la mantega i remeneu-ho. Tot seguit, munteu les clares que haureu tingut a la nevera perquè es muntin bé. A continuació, barregeu la xocolata, els rovells i el sucre i les clares muntades. Remeneu-ho i poseu-ho en un motllo per al forn. Deixeu-ho coure al forn a 180 graus durant 30 minuts. Després, deixeu refredar el pastís, desemmotlleu-lo i emplateu-lo. I ja per acabar, decoreu-lo amb nata muntada i cacau en pols.

 • Braveheart
  Posted at 00:41h, 01 desembre Respon

  Es bastant patetic que diguis q no ets lliure i q en una Catalunya independent ho series. M,ha sembla que tens el cap ple d,ocells q no saben res de res, q sabras tu de llibertat, lliure diu… patetic de debo… amb una Catalunya independent tots serem lliures, guapos i sabis… com us han enredat mare meva.

 • CuberoLuis
  Posted at 14:17h, 30 novembre Respon

  Keep calm with the Hàmster! http://t.co/8PUdxQlEsu

 • edp
  Posted at 10:15h, 30 novembre Respon

  Il·lustració de Keep calm with the Hàmster! http://t.co/HL3l2cIalO http://t.co/6LYl4RINIv

 • edp
  Posted at 10:01h, 30 novembre Respon

  Keep calm with the Hàmster!: Ara que juntar en una mateixa frase les paraules Espanya, merda… http://t.co/kgACuQdple

 • edp
  Posted at 10:01h, 30 novembre Respon

  a http://t.co/5Z4iZCrWyC Keep calm with the Hàmster! http://t.co/4z4wFRWYvj

Post A Comment