Vinga tonto, que tu tens carrera!
5360
post-template-default,single,single-post,postid-5360,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Vinga tonto, que tu tens carrera!

Vinga tonto, que tu tens carrera!

A veure si ho pillem Marhuenda , el procés ni és el procés del President Mas ni està en recessió o estancat. Com pot ésser que tu i els teus amics de la premsa capitalina us costi tant d’entendre tot això que ens està passant als catalans? Vinga, tonto que tu tens carrera, vares estudiar a la Universitat, no ens vulguis fer creure que el títol que tens penjat de la paret del teu despatx te’l vares trobar dins d’un ou Kinder o et va tocar a la rifa.

Simptomàtic ja és veure com convocatòria darrera l’altra, els polítics de tota tendència prou feines tenen buf per aguantar el pas de la carrera. Que encara us entesteu en atribuir-los el lideratge en la cosa catalana, que en die-ho a Madrid, quan no és seva, passi, però que no hàgiu pogut entendre que quasi bé un 72% de volt està ja per a la independència, ratlla la imbecil·litat, perquè una simple regla de tres, encara que sigui en el castellà de col·legi del Wert la sabeu fer, veritat?

La darrera enquesta del CEO mostra que la valoració que els ciutadans li donem als líders i als partits és la que és, més aviat poca, i mostra també per qui ho sàpiga llegir que en intenció directe de vot hi ha un 54,7% favorable a la independència front un 22,1% que no la vol, aquestes dades portades al resultat d’un referèndum ens donen que el 71,2% un cop descomptada l’abstenció que s’hi reflecteix, estarien per la independència. Els que NO van a votar NO compten, bé tret d’alguna elecció recent a on fins i tot hi varen anar a votar el morts!

Mentre el PSC se’n va a la merda a comarques i el Navarro ja ha quedat retratat a la història com el caganer més gran del regne per haver-se desmarcat del procés, la gent del carrer cada cop que li donen l’opció, us estan dient que no en teniu ni puta idea.

Per vendre diaris no cal informació, un toc subtil de Photoshop i relacionant Nazisme i ETA amb tot allò amb el que no combregueu, us fa falta res més a Espanya per escriure una editorial?

Il·lustració d’edp.cat

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

6 Comments

Post A Comment