I love Andorra
5343
post-template-default,single,single-post,postid-5343,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,e-lazyload,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

I love Andorra

I love Andorra

Aquesta nit he tingut un malson que m’ha fet despertar a quarts de quatre i ja no he pogut cluclar l’ull fins a les deu tocades, la Caballé, si la nostra, bé la seva, tant se val la de tothom, em perseguia pel menjador de casa completament nua amb pentinat de Geisha, la cara emmascarada de color blanc, amb aquelles xancletes de fusta que porten les Geishes amb mitjonets blancs fotent clec, cataclec i taralajant-me l’himne d’España amb un dècim de loteria de Nadal a la boca.

El pitjor no ha estat això si no quan m’ha atrapat al bell mig del menjador i se m’ha assegut a sobre i m’ha deixat sense respirar una estona, no ha parat de riure com fa ella amb la boca ben oberta i entonant el “Yo soy español, español, español!” no ha parat fins que li he comprar la butlleta. Collons com son els somnis, si només volia això perquè no ho deia a 2/4 de quatre i no m’hagués fotut aquel trot! S’ha aixecat de puntetes i com si fes un ballet levitant, eteriament s’ha fet fum per la finestra del menjador.

Total que m’he llevat amb una desgana i amb un mal a l’esquena d’aquells que fan història i patint perquè si això m’ha passat pel disgust que li ha vingut a la meva dona en sentir com s’autoproclamava catalano-espanyola tal com em penso, encara em queden els Gassol, Pedrosa, Boadella, Mascó i els del Tricicle per venir. Quina setmana que m’espera companys i jo necessito dormir, dormir, domir!!

Em fotaré una pastilla d’aquelles per clapar els bous i avall o potser dos, llàstima no haver-les-hi encarregat a la Prima Donna i aprofitant la nit del lloro que m’ha fet passar me les baixés d’Andorra com que a més de catalana i espanyola també se sent d’allà no li hagués suposat cap esforç a la dona ….

Il·lustració d’edp.cat
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

12 Comments

Post A Comment