La pregunta del Duran
5260
post-template-default,single,single-post,postid-5260,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

La pregunta del Duran

La pregunta del Duran

 “Si haguessiu de triar entre; 

a) La permanència de Catalunya dins d’Espanya

b) Ser independents i que us fotin pel cul una canya esquerdada polsejada amb pica-pica mentre unes cuques assessines se us mengen els globus dels ulls i un xinés amb mala hòstia us arrenca les ungles dels peus amb una cullera de cafè clavant-vos 500 xinxetes a la punta del carall i estripant-vos la pell de l’esquena a tires amb un rascló de jardiner rovellat mentre us encasta els ous amb la porta al ritme del “Soy minero” de l’Antonio Molina.

Vinga tontos, amb quina de les dues opcions us quedarieu?”

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

20 Comments

Post A Comment