La immoralitat de l’independentisme
5253
post-template-default,single,single-post,postid-5253,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

La immoralitat de l’independentisme

La immoralitat de l’independentisme

El que ens faltava pel duro! Quan arribem a ser indepes ja no només ens faran fora de la UE, de l’Euro, De la ONU, de la OTAN, de la UNICEF, de la Lliga Espanyola i de la UEFA i la FIFA, dels sistema Mètric Decimal, del COI, del sistema Solar i del interplanetari, del Club Super3, del RACC, del RACE, de l’Ocaso i de tot arreu a on ara mateix estem, si no que també ens ex comulgaran (el que estigui batejat) i ens fotaran de cap a l’infern per immorals. Segons va dir el Martínez Camino, portaveu de la Conferencia Episcopal Española aquesta setmana a TVE ser nacionalista pro independentista és pecat mortal. Espero que el Pere Botero tingui l’estelada per bandera i porti barretina i set betes i el tracte que ens dispensi a tots els que dins de la nostra perversa immoralitat volem marxar, sigui preferencial.

Ja és curiós que l’home s’entretingui amb el que fem 7,5 milions de catalanates en clara mostra de llibertat i tolerància mentre passa de llarg i de puntetes per els milers de casos de pederàstia que els estan assetjant, pel possicionament de la seva organització com l’abanderat en favor del masclisme i l’homofòbia, pel bon exemple que donen en moments de crisi extrema en no fer el pas i pagar els impostos que pagem la resta de mortals o simplement demanar perdó per la connivència i cooperació amb règims feixistes i totalitaris i la complicitat amb milions d’assassinats en tot el món, això si que és moral i no lo nostre.

Segurament el sr. Martínez Camino la lectura de aquesta Constitución que li provoca descomunals ereccions nocturnes li ha impedit encara llegir a la bíblia els passatges a on s’evoca l’alliberament del poble d’Israel de l’opressió egípcia. Egipte, en comptes d’una DUI es trobà amb un Moisés (immoral també suposo per anar en contra de lo legalment establert en aquells temps), set plagues i fent-se camí entre les aigües obertes del Mar Roig que sepultaren l’exèrcit del Faraó, camí a la seva Ítaca particular.

Espero i desitjo que a nosaltres no ens caldran les plagues i amb una simple consulta en tindrem prou!

Il·lustració d’edp.cat
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

12 Comments
 • aranmen
  Posted at 17:50h, 03 novembre Respon

  La immoralitat de l’independentisme http://t.co/5fYTTeYUoQ via @edp

 • edp
  Posted at 00:15h, 03 novembre Respon

  I els de la sotana ens diuen immorals!! La immoralitat de l’independentisme http://t.co/UacJL5rPrH

 • jofesan
  Posted at 22:30h, 02 novembre Respon

  La immoralitat de l’independentisme http://t.co/xg5QQUF6EV

 • jpuig444
  Posted at 15:36h, 02 novembre Respon

  La immoralitat de l’independentisme http://t.co/473hF46vqx

 • CuberoLuis
  Posted at 15:34h, 02 novembre Respon

  La immoralitat de l’independentisme http://t.co/QrSoUucUTM

 • TomiRovira
  Posted at 13:15h, 02 novembre Respon

  Ara si que no podem seguir endavant, si la nostra estimada església, a part de permetre totes aquestes barbaritats que has relacionat ens diu que el ser independent es “pecat mortal” que no “sacrilegi (uuufff), la partida és perduda. Pleguem, agenollem-nos i demanem perdó per voler que la nostra terra i la nostra gent tinguin un país modern, prosper, avançat i a escala europea.

  Es com a mínim curiós que una “entitat sense ànim lucratiu” permeti les següents barbaritats:

  – Mes de la meitat de les persones d’aquest planeta viuen en la misèria.

  – Milers de nens de l’índia, africa i altres països del món moren diàriament de gana i manca de medicaments.

  – I al mateix temps el vaticà atresora béns de totes menes, viuen com a reis, tenen el seu propi banc, i no declaren impostos a cap país.

  Em sap greu, però no puc creure en l’església gens ni mica. Trenco una llança pels missioners i els capellans de barri que si ajuden a la gent i donen tot el que tenen, però la resta no pot donar lliçons de cap mena.

  Empentem tots amb força que ja ens queda poc. Visca Catalunya Lliure.

  • admin
   Posted at 13:18h, 02 novembre Respon

   Hola Toni, però pel que sembla estan més preocupats pel nostre procés d’independència, totes les desigualtats, injustícies i violències tant se’ls en fa perquè en part son ells qui les provoquen.

   Benvingut al meu bloc, company!

 • TomiRovira
  Posted at 12:57h, 02 novembre Respon

  Ara si que no podem seguir endavant, si la nostra estimada església, a part de permetre totes aquestes barbaritats que has relacionat ens diu que el ser independent es “pecat mortal” que no “sacrilegi (uuufff), la partida és perduda. Pleguem, agenollem-nos i demanem perdó per voler que la nostra terra i la nostra gent tinguin un país modern, prosper, avançat i a escala europea.

  Es com a mínim curiós que una “entitat sense ànim lucratiu” permetia les següents barbaritats:

  – Mes de la meitat de les persones d’aquest planeta viuen en la misèria.

  – Milers de nens de l’índia, africa i altres països del món moren diàriament de gana i manca de medicaments.

  – I al mateix temps el vaticà atresora béns de totes menes, viuen com a reis, tenen el seu propi banc, i no declaren impostos a cap país.

  Em sap greu, però no puc creure en l’església gens ni mica. Trenco una llança pels missioners i els capellans de barri que si ajuden a la gent i donen tot el que tenen, però la resta no pot donar lliçons de cap mena.

  Empentem tots amb força que ja ens queda poc. Busca Catalunya Lliure.

 • edp
  Posted at 12:38h, 02 novembre Respon
 • edp
  Posted at 11:54h, 02 novembre Respon

  La immoralitat de l’independentisme: El que ens faltava pel duro! Quan arribem a ser indepes… http://t.co/KavNrHgvLb

 • edp
  Posted at 11:54h, 02 novembre Respon

  a http://t.co/5Z4iZCrWyC La immoralitat de l’independentisme http://t.co/6aLu39FP1K

 • edp
  Posted at 11:41h, 02 novembre Respon

  Il·lustració de La immoralitat de l’Independentisme http://t.co/UacJL5rPrH http://t.co/j18nmU2mOG

Post A Comment