Big brother is watching you!
5238
post-template-default,single,single-post,postid-5238,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Big brother is watching you!

Big brother is watching you!

Aquest matí m’ha trucat el Fermí molt esverat perquè segons ell, la NSA li ha intervingut el mòbil, el Fix, l’internet i el forn microones!. Mentre parlàvem em feia notar uns sorolls estranys que identificava amb la intervenció dels serveis secrets d’Obama, eren els meus budells que reclamaven l’esmorzar després de portar dues hores llevat parlant amb ell sense poder prendre ni un trist got de llet de cabra però que hi vols fer. Fins i tot estava completament convençut que l’FBI li interferia el correu postal ja que feia molt de temps que no rebia ni les factures de la FECSA ni de Telefònica, de poc ha servit explicar-li que totes aquestes companyies han deixat el paper per una simple mesura d’estalvi i ara t’envien l’e-factura, que fot els mateixos forats en el compte corrent que la tradicional, no m’ha fotut ni cas!.

L’última vegada que li va agafar la paranoia, va tenir la genial ocurrència de codificar-se tots els ordinadors de casa amb un programa que va baixar-se d’internet, ple de virus per cert, que li deixaren el disc dur com el de l’ordinador del Bàrcenas i que ell va atribuir òbviament, a un sabotatge de la CIA per a carregar-se-li el banc de fotos de la família, menjant truites de patates i botifarres els diumenges en les sortides que fan a la pineda. Es va identificar tant amb el Julian Assange que es va tenyir el poc cabell que li queda de color blanc i vestit de coll alt i de color negre va passar-se mig estiu demanant refugi polític al Consolat de l’Equador de Barcelona, fins que el cònsol el va denunciar per que va creure que li feia un escratxe!

Diu i amb això no li he pogut treure la raò, que si algú dedica els esforços, els diners i el personal que dedica en fer espionatge de les converses que manté el Rajoy amb la Soraya i el Wert, o del Rubalcaba amb el Navarro i la Chacón o de la Rosa Díez i el Toni Cantó o dels Zipi i Zape del Rivera i el Cañas, perquè no haurien de dedicar els mateixos esforços en espiar-lo a ell. Aquí m’ha guanyat i no he sabut que respondre-li, ves!, si el Barack i els seus troben important qualsevol comunicació feta per qualsevol polític d’Espanya ho poden trobar important tot.

M’ha deixat ben preocupat, perquè feia poc que he vist la 3ª entrega del Bourne i deixant anar la imaginació un escalfred m’ha recorregut l’espinada, saps que, ara mateix li trec la bateria al móbil i apago l’ordinador, no fos cas que ………..

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

3 Comments

Post A Comment