Socialista, ets socialista, Rubalcaba!
5222
post-template-default,single,single-post,postid-5222,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Socialista, ets socialista, Rubalcaba!

Socialista, ets socialista, Rubalcaba!

En un matí solejat, estava el pastor amb els seus xais quan un lepra encorbatat a dins d’un Audi7 se li acostà i sense dir-li ni tant sols bon dia li feu una proposta. La juguesca anava que si el merla li deia al pastor quants xais tenia el ramat n’hi deixaria triar un per emportar-se’l a casa. 74! li etzibà el del vestit de comunió i el pastor assentí. Mentre observava la tria de l’animal, el pastor li proposà una nova juguesca, si endevinava la professió de l’estrany li hauria de retornar el xai. Fet va respondre l’engominat. Consultor, ets consultor, xaval! Sorprés per l’encert el consultor deixà caure l’animal de sota el braç que fugí corrents cap el ramat i li preguntà al pastor com s’ho havia fet per encertar-la. Fàcil, li respongué, has vingut sense que ningú et cridés, m’has dit una cosa que ja sabia i en comptes d’un xai has triat el gos!

Quan algú ve a casa nostra a solucionar un problema que creu que tenim nosaltres però que en realitat té ell, erra en l’anàlisis i la execució de la solució proposada depen dels altres, hom té com el pastor la sensació prou promocionada de que o bé és tant inútil com sembla o senzillament ens vol fer perdre el temps. Mentre Don Alfredo i el Barack Navarro, li proposaven la juguesca al President Mas de la reforma constitucional de la 3ª Via, el Mariano Plasma, president del PP, partit imprescindible per a portar-la a terme i la Karma, corcó inesgotable i candidata permanent a presidir el PSOE, li feien botifarra.

Socialista! ets socialista Rubalcaba! 

Il·lustració d’edp.cat

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

8 Comments

Post A Comment