Paco Marhuenda patentat per un català!!
5205
post-template-default,single,single-post,postid-5205,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Paco Marhuenda patentat per un català!!

Paco Marhuenda patentat per un català!!

Ha, ha, ha, ai que bó! Jordi Calvís ha patentat el Paco Marhuenda. La llàstima és que si li ha costat algún diners és com si els hagués tirat en un forat, aquest tiu té menys valor que un pet de cargol!!! – Jordi Calvís ‏@jordicalvis

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

3 Comments

Post A Comment