Alicia in WonderLand
5193
post-template-default,single,single-post,postid-5193,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Alicia in WonderLand

Alicia in WonderLand

Aquesta ha estat sens cap mena de dubtes, la setmana gran d’Alícia Sànchez Camacho. Primer, patada al cul del seu propi partit a la proposta de finançament singular per a Catalunya, a pendre pel cul la bicicleta!. Segon, pel sac d’hòsties que li ha baixat de part del què fou director de l’agència de detectius Método3 en la presentació del llibre inspirat en la gravació de la Camarga. Tercer, pel reconeixement del que fou ministre de treball amb Aznar, de la paternitat del seu nen, per una donació de semen en diferit per a deixar-la embarassada, no m’imagino ningú que aguanti un clau obrint els ulls i trobant-se-la cara a cara. Per cert aquests del PP no compleixen mai el que prediquen? no deien no sé què que en una família hi havia d’haver un pare i una mare? que l’adulteri és pecat mortal tot i perpetrar-se dins d’un tub d’assaig? i que fer-se palles et fa tornar cec com al mestre del Kung-Fu o al Pimentel el varen munyir com una cabra?

Per a rematar ahir la quarta, , la seva gran valedora a Espanya, la Cospe, la va cagar fins on no està escrit fent protagonista altre cop a Bàrcenas a primera pàgina de tots els rotatius i posant-se a ella mateixa en posició delicada. Potser és el que buscava la dona, veient que les coses pinten bastos i que Rajoy amaga el cap a sota de l’ala mentre ell s’escapa a sud Amèrica deixant a la Soraya com a presidenta de Liliput en funcions, salvar com pugui la cara d’unes actuacions que es remunten a èpoques passades i de les que els principals implicats, Aznar, Arenas, Oreja i d’altres, n’estan de moment lluny de les esquitxades de merda.

Pels qui en tenien encara algun dubte de la falsedat de l’informe de la UDEF, (si home, la TIA del Mortadelo i Filemón a España), també va quedar al descobert que l’orígen de tot plegat va estar en la conversa de la boca de rap amb l’amant despitada del fill de Pujol i que només les connexions interessades i els contactes de la Camacho amb alguns espíes de tercera regional, treballades a fons en l’època que exercia com a directora del INST, mentre feia el càsting de paternitat pel seu futur fill, el varen fer possible. Això i la destrucció de proves amb la complicitat de les clavegueres de l’Estat, futeses ves.

No sé quants telenotícies li queden a la Camacho com a presidenta del PPc, Enric Millo el coherent ideològic, ex parlamentari d’Unió, i aspirant a les llistes d’ERC quan va tenir l’atac de banyes per no ser cap de cartell per Girona en serà el successor. Amb aquest planter tenim la independència guanyada, companys!

Il·lustració d’edp.cat

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

8 Comments
 • Gold Price
  Posted at 17:55h, 01 novembre Respon

  Gairebé al final de la pista agafava un corriol tècnic per estalviar un bon tram d’asfalt i que algú s’havia encarregat d’omplir de branques suposo que amb l’objectiu de que no passin les motos. Després de caminar una mica en part per les branques en part per la dificultat d’algun punt, vaig travessar la carretera i vaig anar a buscar el Camí Ral fins a la carretera de Granollers. Una vegada allà i després de 2 hores i 25 minuts vaig fe parar un moment a fer una barreta i prendre referències del que trigava en arribar. Vaig intentar mantenir tota l’estona un bon ritme tot i anar tocat per la tirada que portava i a la que el meu cos no està molt acostumat últimament. En arribar al Pla de Sant Joan vaig fer un tram per carretera per anar per feina, una vegada passat Llorà vaig continuar pel marge esquerre del Llémena travessant-lo un parell de vegades fins arribar al Barri de La Font i ja a Sant Gregori, carril verd fins a Girona, total 21 qms. en 1 hora i 4 minuts. Arribava a casa després d’un recorregut de 58,6 qms. en gairebé 3 hores 30 minuts de pedalar sense parar pràcticament, cansat però satisfet per l’esforç. A veure si aquesta setmana puc fer una pujada a Rocacorba que ja en tinc ganes i així anar augmentant el ritme.

 • anonimmentider
  Posted at 11:39h, 19 octubre Respon

  RT @CuberoLuis: Alicia in WonderLand http://t.co/gJ83voriya

 • Juanal_47
  Posted at 11:38h, 19 octubre Respon

  Alicia in WonderLand http://t.co/Dzi405Fbox Amb aquest planter del PPC tenim la independència guanyada, companys!

 • Juanal_47
  Posted at 11:36h, 19 octubre Respon

  RT @CuberoLuis: Alicia in WonderLand http://t.co/gJ83voriya

 • CuberoLuis
  Posted at 11:33h, 19 octubre Respon

  Alicia in WonderLand http://t.co/gJ83voriya

 • Geuge222
  Posted at 11:20h, 19 octubre Respon

  RT @edp: Il·lustració de Alicia in WonderLand http://t.co/ruXkOy53Jw http://t.co/mRipZPA08u

 • edp
  Posted at 11:01h, 19 octubre Respon

  Il·lustració de Alicia in WonderLand http://t.co/ruXkOy53Jw http://t.co/mRipZPA08u

 • edp
  Posted at 10:55h, 19 octubre Respon

  Alicia in WonderLand: Aquesta ha estat sens cap mena de dubtes, la setmana gran de’Alícia… http://t.co/zPDioeiQU1

Post A Comment