Quanta gent hi cab en un m²?
5182
post-template-default,single,single-post,postid-5182,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Quanta gent hi cab en un m²?

Quanta gent hi cab en un m²?

Deia el capellà de l’acudit que hi havien 3 tipus de persones, els que saben comptar i els que no en saben. Segurament els que son com ell son els encarregats de donar les xifres de  participació de les manifestacions que es fan per part del govern espanyol, perquè la veritat et fan ballar el cap amb tanta dispersió. En realitat és tant difícil donar una dada creïble? jo crec que no si els números no es fan des de les ganes d’enredar, vejam les dades que ens fan falta per a fer un càlcul aproximat.

Està acceptat que en un m² en condicions normals hi poden entrar unes 3 persones, la Plaça de Catalunya de Barcelona en té uns 30.000 de m² dels que s’han de restar un 20% de mobiliari urbà (fonts, bancs, jardins, arbres, monuments, etc.). En el cas d’una plaça plena, estaríem parlant de 72.000 persones amunt o avall. En les fotos de la concentració d’ahir convocada per #BarcE1Ona es pot observar molta gent omplint la part central però molt poca gent en el perimetral tret del costat del Corte Inglés, essent generós, molt generós, diria que l’aforament total de la plaça podria estar en el 60%. Càlcul ràpid, uns 45.000 manifestants.

Em podrien explicar tant la Virreina com els convocants de on treuen les xifres que varen donar?, 105.000 o 160.000 persones no hi caben a la plaça a no ser que facin el record mundial de castells humans fent un 4 de 45.000 amb folre i manilles o s’apretin tant que no puguin ni respirar.

Un preg a la Camacho i el Rivera, si us plau voldríeu fer sortir a la majoria silenciosa d’una vegada al carrer perquè els puguem comptar? o millor encara perquè no ens posem d’acord per anar a votar i saber a quants dels catalans representeu de veritat?

Potser com que son espanyols i catalans a la vegada s’han comptat dues vegades…. o potser tres si son de C’s o del PP

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

8 Comments

Post A Comment