De veritat sou majoria a Espanya?
5132
post-template-default,single,single-post,postid-5132,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

De veritat sou majoria a Espanya?

De veritat sou majoria a Espanya?

De veritat sou majoria a Espanya els mesetaris carrinclons sense capacitat per acceptar que hi hagi gent que no s’identifiqui amb la vostra idea de país, els que no enteneu que sigui possible voler decidir entre quedar-s’hi o marxar, els que mostreu sense rubor i en públic tanta incapacitat de raonament, comprensió i anàlisi o els grupuscles de militars retirats que ens recordeu com va acabar el President Companys i enyoreu el retronar dels canons bombardejant la nostra terra?

De veritat sou majoria a Espanya els qui preferiu el gas de pebre, les bales de goma i les porres a les argumentacions, els qui aplaudiu homenatges a feixistes de la División Azul o doneu suport a iniciatives pro franquistes, els qui sense pudor us atreviu a lluir-vos en públic enbolcallats en simbologia franquista i fent salutacions feixistes o els que declareu Patrimoni Cultural Immaterial la simple tortura d’un animal fins a portar-lo a la mort?

De veritat sou majoria a Espanya els oligarques corruptes, funcionaris i financers que viuen de negocis bruts que paguem tots nosaltres, els que arruïneun famílies senceres i les deixeu sense casa, els que amasseu fortunes indecents de les comissions d’aeroports fantasmes, de robar del pressupost en seguretat de milers de kilòmetres d’AVE i de les autopistes radials al voltant de la capital que fan fallida, els que propugneu caríssims corredors ferroviaris centrals i candidatures olímpiques madrilenyes, els banquers que us en rieu en la nostra cara mentre entre tots us paguem la festa amb el nostre sou, amb l’educació i la sanitat de la nostra família?

De veritat sou majoria a Espanya els genocides culturals que porteu anys lluitant per eliminar la nostra cultura, els que treballeu dia i nit per destruïr un model d’escola que es presenta com a cas d’èxit en l’àmbit internacional només perque l’idioma que s’empra és el català, els que feu el ridícul batejant una llengua mil·lenària amb estranyes ocurrències com la del LAPAO o els que negueu que el que es parla als Països Catalans ignorant l’opinió de la comunitat filològica mundial, sigui una mateixa llengua?

De veritat sou tan poquets els altres ……..?

Il·lustració Enjoy the Silence by AlexCherry

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

7 Comments

Post A Comment