Fora de la UE, del € i de la federació interplanetària
5115
post-template-default,single,single-post,postid-5115,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Fora de la UE, del € i de la federació interplanetària

Fora de la UE, del € i de la federació interplanetària

Quina mania que tenen els espanyols en posar el carro al davant dels bous, quin interès té el fet de saber si en una Catalunya independent si Girona decidís independitzar-se el tractament que es donaria als gironins seria el mateix que els catalans reclamem ara d’Espanya. Primer exercim el dret d’autodeterminació nosaltres i després si cal tot lo altra. De la mateixa manera que per arribar al pis de dalt s’ha de passar primer per la planta baixa ….. encara no han entés que la millor recepte per evitar que algú vulgui marxar de la casa és fer-lo sentir ben tractat, valorat, respectat, estimat i d’això fins avui en dia poca cosa.

Ara els ha entrat la dèria per a fer-nos avinent, pressionant a uns i altres en l’entorn diplomàtic que una Catalunya independent quedaria fora de la UE, del Euro, de la Federació Interplanetària i de les associacions de veïns, ho posen com a titular en la premsa, en els programes de ràdio o TV, compartint espai amb l’advocat dels NaZis que varen entrar a la Blanquerna fent clara apologia feixista, de on no n’hi ha no en raja!. Clar que un nou Estat com el català no entraria de facto a la UE, o potser si, cosa més estranya va ser la reunificació d’Alemanya a on es va trobar l’encaix d’un país de l’ex europa de l’Est i de tots els seus habitants, ves, el que també és evident és que a una Catalunya independent no l’expulsarien MAI de la UE. Tot sia per no haver d’entrar en la qüestió de la consulta i anar a votar.

En el cas català hi ha molta cosa a rascar, des del dret internacional hi ha prou jurisprudència per aplicar i si no se’n fa de nova, casos com el de Xipre que com a país pertany a la UE excepte el 34% del seu territori que està sota dominació turca com tampoc el 18% de la població total que viu allà tenen ciutadania europea, ens ensenyen que les solucions ad-hoc son les úniques quan el conflicte s’encona, que poden servir de desllorigador. Perquè no es pot arribar a una situació a la inversa?

És cert, una Catalunya independent hauria de negociar el seu propi tractat d’adhesió a la UE igual que ho hauria de fer una nova Espanya, mentre això passés un període de transició ens conservaria dels deures i els drets que des del 1.985 tenim els catalans, quan per cert varem entrar a formar part del CEE, no de la UE a on pertanyem ara. No us entesteu en explicar-nos sopars de duro.

Ens volen fora de tot arreu menys d’on voldríem marxar nosaltres!!

Il·lustració d’edp.cat
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

11 Comments
  • Sophie Pennington
    Posted at 16:03h, 28 setembre Respon

    El CIS explica el que vol, ara cal interpretar-ho Les dades del CIS aposten clarament per desvirtuar la força dels independentistes, i cal interpretar-ho des d’aquest punt de vista, però si traiem la cuina del CIS les dades són semblants a les que va publicar el CEO i confirmaria que una majoria de catalans votarien sí en un referèndum per la independència. El sí a la independència pot superar el 60%, 2 de cada 3 catalans a favor de la independència Cal sumar al 34% que aposta clarament per la independència a bona part dels indecisos i a bona part dels que aposten per tal que Catalunya tingui més poder, que davant una Espanya que cada dia es tanca en banda i nega els mínims dreta a Catalunya, que votarien majoritàriament pel sí. Duran en pocs mesos passa de ser el polític més valorat a Espanya a la desena posició No parlar clar també té càstig i davant la centralitat de la independència a Catalunya Duran es castigat a Madrid, les seves indefinicions el castiguen tant a Catalunya com a Espanya. Duran aconsegueix una nota de 2,61 i queda per sota de Rubalcaba, Joan Baldoví (Compromís) i Alfred Bosch. Ni els espanyols volen la monarquia Per primer cop en les enquestes del CIS, la monarquia espanyola suspèn, una prova més que Catalunya té davant seu una oportunitat històrica de buscar la seva llibertat, o lluitem d’una vegada per totes per una Catalunya independent o tardarem molts anys a tenir una oportunitat com aquesta, avui ,segons el mateix CIS, som majoria per la independència.

  • Benicolet
    Posted at 08:45h, 22 setembre Respon

    Fora de la UE, del € i de la federació interplanetària http://t.co/65hHeM022P

  • giripower
    Posted at 13:01h, 21 setembre Respon

    RT @edp: Ens volen fer fora de tot arreu menys d’on nosaltres voldríem, podria ser també d’Espanya? http://t.co/fswztabFGE

  • edp
    Posted at 12:26h, 21 setembre Respon

    Il·lustració de Fora de la UE, del € i de la Federació Interplanetària http://t.co/fswztabFGE http://t.co/INRC8MOmJL

  • Na885221Am
    Posted at 12:08h, 21 setembre Respon

    Fora de la UE, del € i de la federació interplanetària | En veu alta http://t.co/d3yjNEYxZU

  • MorenoRoser
    Posted at 12:05h, 21 setembre Respon

    RT @edp: Ens volen fer fora de tot arreu menys d’on nosaltres voldríem, podria ser també d’Espanya? http://t.co/fswztabFGE

  • eduardcabus
    Posted at 12:04h, 21 setembre Respon

    RT @edp: Ens volen fer fora de tot arreu menys d’on nosaltres voldríem, podria ser també d’Espanya? http://t.co/fswztabFGE

  • edp
    Posted at 12:03h, 21 setembre Respon

    Il·lustració de Fora de la UE, del € i de la Federació Interplanetària http://t.co/fswztabFGE http://t.co/PnFHzmCsoB

  • edp
    Posted at 12:02h, 21 setembre Respon

    Ens volen fer fora de tot arreu menys d’on nosaltres voldríem, podria ser també d’Espanya? http://t.co/fswztabFGE

  • edp
    Posted at 12:01h, 21 setembre Respon

    Fora de la UE, del € i de la federació interplanetària: Quina mania que tenen els espanyols… http://t.co/Skv9WM70Dh

  • edp
    Posted at 12:01h, 21 setembre Respon

    a http://t.co/5Z4iZCrWyC Fora de la UE, del € i de la federació interplanetària http://t.co/9eF7YDk0HJ

Post A Comment