No, no i no, collons!
5101
post-template-default,single,single-post,postid-5101,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

No, no i no, collons!

No, no i no, collons!

Que NO, que NO i que NO! encara que m’ho demanéssiu el milió sis-cents mil de la Via de genolls, la resposta és que NO. NO a la consulta i NO a la reforma de la Constitució. Ni que els set milions i mig que viviu a Catalunya ho imploréssiu fent un castell de deu mil amb dues-centes manilles i treze folres i amb Jordi Pujol d’enxaneta, la resposta seguiria sent la mateixa, NO!.

Que NO, collons! que la unitat d’Espanya i el subjecte de dret que atorga la Constitució, aquella que la majoria del PP no vam votar o ho vam fer en contra, resideix en el poble espanyol i com que jo en sóc el representat de tots ells i de la majoria silenciosa de catalans, si d’aquells sis milions que tenen por de sortir al carrer l’11 de Setembre com la meva amiga la Alícia, però en canvi no els fa cap basarda anar de la mà de falangistes i ex membres de la División Azul, serà que NO. NO, que NO i que NO!

Que NO hòstia puta, que NO! I NO em toqueu el que NO sona que jo NO sabré parlar en anglès com l’Ana Botella, però estic a un així per donar l’ordre a algun general boig, patriota i de sangs calentes d’aquells que intervenen en les tertúlies de la televisió o fins i tot al Vidal Quadras i que es presenti en el Passeig de Gràcia amb tancs i divisions!. I els de Lethònia que vagin en compte que NO els declari la guerra!

Ah i per si no us havia quedat prou clar, Què NO, què NO i que NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Ok Mariano, en prenem nota!

Il·lustració d’edp.cat
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

4 Comments

Post A Comment