Inglis pitinglis, Annie Bottle’s method
5081
post-template-default,single,single-post,postid-5081,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Inglis pitinglis, Annie Bottle’s method

Inglis pitinglis, Annie Bottle’s method

Aprendre anglès mai ha estat tant fàcil, amb el mètode Annie Bottle el podràs dominar definitivament! Resultats garantits en un parell de classes, fàcilment demostrables en la fluïdessa de la parla de personatges mediàtics que l’han seguit com Sergio Ramos, Jesús Gil, José Mª Aznar o José Luís Garci donen fé de la fiabilitat del mètode. Perquè gastar-se one monkey’s cojón en acadèmies podent aprendre l’idioma de Shakespeare, relaxing with a cup of café con leche in the Plaza Mayor? Què no us touchin the bollocks ni us deixeu prendre the hair, Annie Bottle method is the final solution.

L’Anglès i la mare que el va parir! i look no further, Inglis Pitinglis i donem el que tinguis! d’Olimipiades poques, però el fart de riure que ens fotarem, didn’t skip a gypsy!!!

Pd-especially suited for talk in intimacy , entre d’altres coses per evitar-te fer el ridícul tant espantós que acabaries fent parlant-lo, per exemple, en gal·les de l’elecció de les seus Olímpiques!

Illustration of edp.cat
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

3 Comments

Post A Comment