Adéu Madrid 2020
5047
post-template-default,single,single-post,postid-5047,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Adéu Madrid 2020

Adéu Madrid 2020

Finalment ahir a la tarda varem tenir la confirmació, la conspiració EtarrocatalanaindependoNaZi, la mateixa que impedeix any darrera altra que Espanya guanyi el Festival d’Eurovisió, existeix. Es va conxorxar amb els Comités Olímpics d’arreu i a les primeres de canvi va deixar Madrid fora de competició de l’elecció de la Seu Olímpica del 2020. Tots els experts que vaticinaven, aquest cop si, el triomf de la Vila d’Aznar como a Seu Olímpica, varen mutar en qüestió de segons en postuladors de les teories de la corrupció i del suborn del COI per a justificar la injustícia, alguna cosa en sabran, ja que per la capital d’Espanya hi corren els majors especialistes del món en la matèria.

Quan el papizot del Rajoy feia petar el cul els assistents a la gal·la defensant des de darrera del faristol la candidatura de Madrid2020 amb arguments d’eficiència econòmica i la Mayor of the City, Annie Bottle el ridícul més espantós lluint un nivell d’anglés pitjor que el del seu home, que ja es dir, ja es va veure que la cosa no podia anar be. Ni la crisi galopant, ni la corrupció, ni les retallades que comporta, ni el 27% d’atur o el 100% de dèficit provocat pel malbaratament de recursos públics hi tenen res a veure, com si Espanya no tingués cap més lloc a on invertir la milionada que costa l’organització dels Jocs. I aquest cop ni tant sols ha pogut responsabilitzar-ne com va fer amb el fracàs de Madrid2012 a Zapatero, l’ex president ja fa temps que és a l’hort de casa seva plantant escaroles. #Fin de la cita#

La candidatura Low Cost, que segons l’Annie Bottle ja tenia el 80% o el 90% de les infraestructures fetes, ni era Low Cost, ja que la desmesurada inversió a Madrid s’ha fet els darrers 15 anys, ni era candidatura si no un bunyol descomunal, en lo econòmic, Madrid és una de les ciutats més endeutades del món i en lo esportiu, les màfies de dòping campen per Espanya com volen.

S’obre ara la oportunitat de Barcelona Pirineu 2022 amb moltes possibilitats d’acollir per primer cop una mateixa ciutat uns Jocs d’estiu i d’hivern. Una ciutat oberta, capital d’un país que parla idiomes, amb glamour i l’esperit olímpic que altres han volgut comprar amb diners. No els ha sortit bé per tercera vegada.

Per cert, els tertulians de programes patriòtics que asseguraven que Madrid tenia 50 vots dels 98 possibles son els mateixos que asseguren que a Catalunya hi ha una majoria de gent que no volen la independència, espero que mantinguin el mateix nivell d’encert amb això que han tingut amb lo altre!

I el Sergio Ramos mentre tant menjant Sushi a un restaurant japonés, de veritat que aquest tiu és de traca!

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

4 Comments

Post A Comment