Via Catalana cap a la independència [Tram 591]
5025
post-template-default,single,single-post,postid-5025,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Via Catalana cap a la independència [Tram 591]

Via Catalana cap a la independència [Tram 591]

La cadena humana que enllaçarà Alcanar amb el Pertús i més enllà prop de cent països arreu del món, serà la darrera expressió dels qui de manera totalment pacífica desitgem la independència de Catalunya, així de clar, així de contundent. És així des de que l’ANC la va convocar amb un lema prou clar i entenedor que deixa ben a les clares que els qui hi participarem ho fem per a la nostra llibertat, per a la nostra sobirania i no valen mitges tintes. No val que cada organització que pateix del dubte intern dels seus dirigents vulgui acomodar-la a les seves creences als seus anhels, està molt bé que hi hagi gent que li agradaria que fos per altres coses, però això, com deia el president Pujol, ni aquí ni ara no toca.

Es critica l’esdeveniment per sectari, perquè provoca divisió com si voler el contrari no posicionés Catalunya sencera en dos bàndols clars i antagonistes també. Els amics de la confrontació i de la controvèrsia, que veuen la llibertat com l’home del sac, no han parat de fer boicot a la iniciativa, fent adhesions falses, convocant actes per al trencament de la via justament al voltant de la Sagrada Família a on es preveu un punt calent que s’haurà de controlar, fins i tot grups feixistes d’arreu de l’estat espanyol cridant a l’agressió als que hi participarem en aquells trams més allunyats dels nuclis urbans a on la protecció dels assistents es faci més difícil i tot això, lluny de la condemna hi dona suport el PP i C’s, lamentable.

Farien bé tots aquells que en la punta de la llengua només tenen la crítica fàcil, d’apartar-se del mig si no tenen res a aportar que sumi i si son tan clarividents com per a visionar l’esdeveniment ideal i tan capaços d’organitzar-lo, que ho facin, segur que la gent de ANC, Òmnium, Plataforma per a la Llengua, ACP, AMI, CCN, Col·lectiu EMMA, CIEMEN, Sobirania i Justícia, Sobirania i Progrés, Plataforma Pro Seleccions catalanes, Fundació Catalunya Estat, la Fàbrica i ENS de l’Associacionisme cultural català, els donaran suport des del primer instant, no en tingueu cap mena de dubte.

Il·lustració edp.cat / Imatge gràfica Can Antaviana
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment