Hitler votaria C’s?
4939
post-template-default,single,single-post,postid-4939,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Hitler votaria C’s?

Hitler votaria C’s?

Catalunya és un país pacífic, treballador i petit a on la gent s’aixeca al matí, treballa i conviu en català, castellà, anglès, francès, hebreu, swahili, àrab, bantú, xinès, paixtu, rus …. dia darrera altra, a totes hores, amb total i plena normalitat. L’educació, el civisme i la convivència presideixen una societat oberta, moderna i tolerant a on s’acull al forà com en pocs altres indrets, a on es practica la solidaritat i l’associacionisme. És terra erma per la llavor d’imposicions i de totalitarismes.

No em sobta gens l’interès dels qui de comparar la nostra realitat actual amb antigues etapes dictatorials i sanguinàries n’han fet mitjà de vida, en el relat bastard i mentider que lluita per a presentar-nos justament com no som nosaltres, precisament com mai hem sigut. Un poble que ha pecat per a buscar en excés el pacte i el diàleg i que massa vegades ha anat amb el lliri a la mà i ens han plogut d’arreu les hòsties, no se’l pot referenciar al feixisme, aquestes actituds són més normals en d’altres, per exemple dels qui s’entesten a banalitzar el Nazisme vinculant una consulta democràtica a Hitler.

Jordi Cañas això ho sap, entre altres coses perquè ell i els seus companys del C’s diuen les barbaritats que diuen de tots nosaltres amb total llibertat a Catalunya, des d’institucions democràtiques com Ajuntaments i Parlament o des dels mitjans de communicació públics i no des d’un Ghetto o camp de concentració amb el cap rapat i pijames a ratlles com semblaria ser pel que denuncien. El que intueixo jo, i això no passa de ser pura entelèquia és que un jove com Adolf Hitler en la Catalunya actual escoltant el discurs que promou el Cañas votaria C’s, seria el seu ídol!

Il·lustració d’edp.cat

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

1 Comment
  • Cole Hubbard
    Posted at 16:24h, 01 setembre Respon

    Gairebé no es veu la nostra bandera enlloc, la Cultura Catalana és deliberadament no present, fins i tot o especialment als punts d’informació, i fa vergonya per incultes i falsos escoltar els parlaments que fan als turistes sobre la (segons ells minsa i eclipsada per la cultura veïna) Cultura Catalana als edificis oficials.

Post A Comment