Collons quin pacte!
4912
post-template-default,single,single-post,postid-4912,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Collons quin pacte!

Collons quin pacte!

Després de fer-se grans amics a Espanya demanant públicament l’abdicació del Rei i la supressió dels concerts econòmics d’Euskadi i Navarra i no se quantes coses més, el líderflauta del Navarro se’n va anar a Granà a convèncer als del PSOE que la solució federal és la hòstia en patinet. Amb aquesta prèvia no podíem anar be i el pacte que s’anuncià històric entre el PSC i el PSOE, perdó primer el que mana, PSOE i PSC  s’ha quedat en un no res. Si no és ni històric ni reformista ni federal ja ens explicareu que hi va anar a fer al Comité Territorial en Pere, de showman per amenitzar-los el sopar amb acudits dolents com el del federalisme? El saben aquel que diu …….

¿Donde está la pelotita? li cantava amb aire condescendent el Rubalcaba mentre amb la perícia d’un triller li amagava sota el cubell la Nació, el Dret d’Autodeterminació, l’Ordinalitat i les Relacions Bilaterals amb el regne del Mata-Elefants això si deixant la porta oberta a la reforma d’un Senat que no serveix per una merda i que ara després de 35 anys, volen territorialitzar, a bones hores companys!. No havien de salvar Espanya de la deriva sobiranista i de no sé quantes coses més aquests dos? Doncs vas bé cirerer!

Mentre des de l’altra banda els federalistes es segueixin comptant amb els dits de la mà d’un manxol no hi ha res a fer. Els caldran altres 150 anys als del PSC per adonar-se’n? Collons quin pacte, noi!

Tenim pressa, cada cop més!

Il·lustració d’edp.cat

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment