Camargate, la conspiració de les croquetes
4868
post-template-default,single,single-post,postid-4868,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Camargate, la conspiració de les croquetes

Camargate, la conspiració de les croquetes

Si aquells que poden fer-ho es decidissin a penjar la cinta completa de la conversa de la Sánchez Camacho amb l’ex novia del Pujol a la Camarga es faria evident fins a quin punt els que ens venen les bondats de mantenir-nos a Espanya i les perversions del procés de sobirania estan disposats a saltar-se les mínimes normes del joc net, tots els ho agrairíem de veritat.

Si en un petit bocí de poc més de quatre minuts en mig de croqueta i croqueta i en castellà, “que hace más fino” conspirant entre aromes de rioja,  hem pogut escoltar a la boca de rap suggerir subornar la secretària de Jordi Pujol jr.,  involucrar elements del Cuerpo Nacional de Policia afins a la seva causa en l’empastifament general del catalanisme o fins i tot el fiscal del cas Palau, íntim amic de l’ànima i que recentment ha imputat per actuacions criminals a CDC amb el finançament irregular, ja em diràs tu en un parell d’hores que pot durar un dinar el que sortiria.

Gola profonda, el del Watergate que aconseguí amb les seves informacions defenestrar Nixon, tot un president del EUA se’n faria creus de veure com ha degenerat el nivell dels confidents amb el pas dels anys. Intuint el coeficient intel·lectual de les protagonistes segur que el tall que s’ha publicat és l’únic aprofitable de la conversa entre dues mega pijas com aquestes. Haurien pogut convidar a la Llanos de Luna pel cafè i postres i fer sobretaula a tres bandes, no hi hagués desentonat ben gens!.

El que no acabo d’entendre és la decisió d’amagar el micròfon en el centre floral de la taula, si li haguessin dissimulat en el bigoti fins i tot els hi hagués entrat un equip amb equalitzador i bafles i ara ho podríem escoltar en estèreo!

Namés, namés, namés ……..

Il·lustració d’edp.cat

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment