De Soraya al cielo!
4835
post-template-default,single,single-post,postid-4835,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

De Soraya al cielo!

De Soraya al cielo!

La propera mesura d’estalvi que ens presentarà el PP un d’aquests divendres serà convidar tots els pensionistes de l’Estat a fer un creuer pel mediterrani i enfonsar-lo al mig del mar, el càlcul es fa ràpid 365.000M€ en els propers 3 anys, si a més dels iaios conviden també els mestres, policies i personal sanitari en el mateix vaixell, en el 2015 ja tindríem superàvit. I ja posats si ens confisquessin tots els nostres estalvis i reduïssin els sous a la meitat resoldrien en el temps que es tira un pet el problema bancari i la competitivitat empresarial. Val més no donar-los idees!

En els càlculs del gran capitan que fa el govern no hi entra tancar ministeris amb les competències traspassades com ara Educació o Sanitat o suprimir les primes de la roja per a guanyar la Copa Confederacions o fotre fora la colla d’inútils del ministeri d’Hisenda responsable de la cagada amb el DNI de la Infanta o suprimir un exèrcit sobredimensionat, a on vas a parar xaval! Mentre el Blesa sortia per la porta de Carabanchel fent-nos a tots botifarra, la vice Soraya que ha trigat 18 mesos en posar negre sobre blanc que Espanya és una [merda?], grande i libre, confirmava que el moviment de centripetació estatal amb aquest govern curiosament en plena era Internet, és inexorable. De Madrid al cielo ens venia a dir.

Haurem d’esperar molt més companys i companyes de CiU i ERC per a conèixer pregunta i data?

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment