El conillet de Durancell
4818
post-template-default,single,single-post,postid-4818,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

El conillet de Durancell

El conillet de Durancell

Que el Duran faci les declaracions que fa sobre la consulta als partidaris de la independència de Catalunya ens haurien d’omplir de joia, son el fet més que evident que el procés rutlla, és l’únic conillet que pot treure’s del barret. Quantes més vegades surti el cap de pixa del Josep Anton amb el raca-raca d’ERC millor, senyal inequívoca que Mas i Junqueras no el tenen gairebé per a res més que un florer xinés i això és molt bona notícia. Tant de bo que el Navarro i la Camacho se’l rifin cada setmana com a soci preferent, això és la prova de que l’espanyolisme a casa nostra fa figa i que no s’aturi!

A la fi el que més clarament em demostra que tot va be son precisament les sortides de tó del Duran, d’un especialista de la intriga com ell em cridaria molt més a l’alerta que no dies ben res, si estes callat com una puta em faria més por que el fet que hagi de sortir públicament a tirar aigua al vi. Ja ho va escriure Cervantes en el Quijote quan en conversa amb l’escuder fidel li deia “Ladran luego cabalgamos, Sancho!“.

Perquè aquí no hi ha cap altra lectura, companys si el que diu el d’Alcampell ho digués el President Mas o l’Oriol Junqueras si que em preocuparia, però algú els ha sentit dir que estan d’acord amb el Duran?.

I vinga, i fot-li, i torni ….. el conillet del Durancell!

Il·lustració d’edp.cat

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment