Collons d’independentistes!
4804
post-template-default,single,single-post,postid-4804,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Collons d’independentistes!

Collons d’independentistes!

El govern espanyol s’està plantejant seriosament declarar els festivals d’Eurovisió i la OTI com a organitzacions separatistes al servei preferent de la causa independentista catalana i de l’entorn de la Kale Borroka pro etarra, com s’explica si no que el Dyango o el Peret, que varen representar les essències de l’Espanya en blanc i negre ara fan evident el seu fervor catalanista i criden sense ruboritzar-se en favor de la independència de Catalunya? Collons d’independentistes, ja!

Pel carpetovetònic esquema mental d’espanyolista és molt difícil assimilar com algú que va cantar “Suspiros de España” es declari obertament independentista. Sense l’estridència de l’afilada veu que llu quan canta les seves melodies, des de la tranquil·litat la serenor i la calma els ha dit el que pensava, que es sentia català i que mai ha deixat de fer-ho. La campanya de promoció involuntària que els han fet des de la capital els convertiran els dos aquest estiu en les estrelles dels envelats de les festes majors del Principat i no descarteu que aprofitant l’empenta de la publicitat s’animin a fer un Hit a duo i en català que arribi a “canción del verano” a les espanyes, “¡A tomar pol culo!” es podria titular.

L’independentisme tranquil, silenciós i invisible va fent més forat cada dia que passa, ara només cal que Rajoy escolti a Cameron quan li explica el que és la democràcia i fixin dia i hora per anar a votar.

Il·lustració d’edp.cat
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment