Llepa figues
4790
post-template-default,single,single-post,postid-4790,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Llepa figues

Llepa figues

La mateixa setmana que el Michael Douglas ens va fer partícips que la seva addicció a llepar figues li havia provocat un càncer de gola i en el Tribunal Constitucional el PP substituïa a dos magistrats llepa figues progressistes per altres dos llepa figues conservadors, el Rajoy que d’això de llepar la figa de frau Merkel i el cul de la Troika ens sap una estona, de la ma d’un grup d’experts de la cosa pública es proposa travessar la darrera frontera vermella del benestar i fotre-li una bona caixalada a les pensions. De les explicacions sobre els mètodes de càlcul i del nou concepte de l’índex de sostenibilitat ens haurem de quedar amb la certesa que en el futur immediat la rebaixa de la prestació es quedarà als voltants del 10%, no està gens malament per començar!.

I és que en el context espanyol a on els qui treballen son pocs i els llepa figues majoria, el dèficit amb la Inseguretat Social s’enfila en els darrers vint anys a més de 86.000M€, on vas a parar. A Catalunya en canvi el càlcul en el mateix període dona un superàvit de 25.000M€ o el que és el mateix amb les nostres cotitzacions s’estan pagant les pensions d’Espanya. No és que la dada em sorprengui però si que va bé fer pública la xifra perquè en una Catalunya independent el nostre sistema de previsió no solament no hauria de patir cap retallada sino que fins i tot podria assumir pensions molt més altes que les que s’estan percebent ara.

Rosa Díez, llepa figues emergent de la política espanyola va fer ben evident la preocupació per la possibilitat de que la secessió de Catalunya reeixís i demanà els números per conèixer l’impacte per Espanya que el tancament de l’aixeta catalana els suposaria, si ara el dèficit entre les contribucions i les prestacions que s’estan pagant frega els 90.000M€ acumulats imagineu-vos sense els imbècils dels catalans que fins avui paguen i callen, ni per a llepar figues els arribarà!

Il·lustració d’edp.cat

 

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment