Spain on sale
4741
post-template-default,single,single-post,postid-4741,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Spain on sale

Spain on sale

Espanya està en venda. A partir d’ahir qualsevol amb 500.000,00€ a la butxaca i amb ganes de gastar-se’ls pot adquirir un immoble a Espanya amb pàrquing, traster i permís de residència. També ho pot aconseguir comprant dos milions d’euros de deute del Regne del Mataelefants o invertint en un projecte empresarial, ja sigui nou o adquirint-ne un qualsevol dels milers que pengen per les orelles i que estan a punt de tancar. S’accepten ofertes!

De fet no fan res que no hagin fet abans, ja es varen vendre l’ànima els de la Comunidad amb la Esperanza al cap davant per enquibir amb fòrceps el projecte d’Euro Vegas de l’Adelsson que a hores d’ara no se si s’acabarà construint o no, abaixant-se els pantalons més avall dels turmells, saltant-se el compliment de lleis i normes, fent del complexe lúdic i recreatiu i oasi de la transgressió i l’explotació laboral.

És de suposar, penso innocent de mi, que la procedència dels diners que vindran per a comprar el litoral i les places més llamineres de grans ciutats com Madrid o Barcelona serà investigat com no va passar abans amb l’amnistia fiscal, que no sigui que intentant d’arreglar-ne una acabin omplint el país de capos mafiosos com ja ha estat passant els darrers anys sense tantes facilitats.

A mi no em sembla pas malament és una manera com qualsevol altra de fer caixa, però porten tants anys tocant els ous amb la cosa d’Espanya que sobte que ara li posin preu!

Il·lustració d’edp.cat
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment