Retorn al PPassat
4718
post-template-default,single,single-post,postid-4718,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Retorn al PPassat

Retorn al PPassat

Cada cop que obro la tele espero la imatge del Franco inaugurant algún pantà o alçant la ma com un Click de Famobil en plena Plaza de Oriente. Em sorprèn el subconscient amagat des de fa tants anys que em recorda vestit de calça curta amb davantalet blau i blanc, format en perfecte filera en el pati de l’escola cantant el Cara al Sol. La involució ideològica i política a la que ens estan sotmetent la gent del PP és tant important que fins em fa reviure a contracor un passat al que no m’agradaria tornar. Això no ho podem permetre de cap manera!

En mig del retrocés social que per obra i gràcia d’una crisi econòmica provocada i amb la coartada de frau Merkel ens ha deixat el ja esquifit estat del benestar amb menys polpa que el turmell d’un pardal, hem de patir les reformes d’un partit que no ha fet res de tot el que va prometre en benefici dels ciutadans, però que en l’aspecte ideològic ha donat corda cap enrera a la màquina del temps i d’un plomall s’ha carregat la Llei de l’avortament, ha promulgat una reforma de la justícia a mida del qui se la pugui pagar i aprofitant que el Pisuerga passa per Valladolid, carregar amb el descerebrat del ministre Wert com ariet de la FAES contra el model d’escola catalana. Al País Valencià, Illes Balears i la Franja  manipulant història i ciència per destruïr la unitat del català com a llengua mentre delegades de govern condecoren membres de la División Azul que en el seu ordenament sagrat juraren fidelitat a Adolf Hitler entre d’altres coses, realment demencial!

Ens queden encare uns quants episodis més per viure i que si no els fem fora abans o marxem nosaltres, ens tocarà patir en tota la seva cruesa. La fi de la Llei que dona marc legal al matrimoni homosexual, la tant repetida com falsa unitat de mercat i la reforma de les pensions son les properes andanades que ens fotaran a la línia de flotació d’un vaixell ja molt tocat mentre l’únic propòsit és el de re-centralitzar.

I aquests son els que ens diuen nazis!

Il·lustració d’edp.cat

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment