Es busca polític tòxic per a “Gobierno malo”
4642
post-template-default,single,single-post,postid-4642,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Es busca polític tòxic per a “Gobierno malo”

Es busca polític tòxic per a “Gobierno malo”

A Espanya el cognom més comú en comptes del “Garcia” hauria d’ésser “Malo” i darrera d’aquest en segon i tercer lloc, “Corrupto i Inepto”. Tan li fot a més que el porti gent d’esquerres o dretes, alguns dos dels tres per part de pare i de mare, que el NYAP, així en majúscules, està assegurat. La mateixa setmana que la EPA (Enquesta de  Població Activa) situava de moment en 6,2 milions el rècord d’aturats, coneixíem que la presidenta de Sareb, el banc dolent dissenyat a càrrec de les nostres costelles, cobrava per la feina feta d’un mes 33.000,00€!

Els resultats a més mostren que Sareb, el refotut Banc Dolent pensat bàsicament per a treure dels balanços de Bancs i Caixes un munt de propietats i valors que no es poden vendre, taxats a preus pre bombollaris, encara no ha venut ni una escombra i tot i haver-los rebaixat en més d’un 60% ha generat unes pèrdues d’uns 6 milions d’euros en 1 mes per la gestió, suposo que per això els del consell s’han embutxacat quasi be 150.000,00€, que no està gens malament si s’entén que perdre diners és per norma el que s’ha de fer a Espanya, total al final ho paguem els imbècils dels contribuents. Collons nano quin país!

Bancs rescatats per uns ajuts directes de més del 3,5% del nostre PIB només l’any 2012, beneficiats descaradament amb el negoci del deute públic comprat al 1% i revenut per damunt del 5% i indirectament amb la possibilitat de fotre al carrer via els nous ERO’s que permet la Normativa Laboral recentment aprovada més de 35.000 llocs de treball que pagarem entre tots, és la reforma que ens proposa el PP per a sortir de la crisi, si senyor! però de reduir l’atur res de res fins el 2016.

I mentre tant la reforma del sector energètic per fer. Per a quan la creació d’un Govern Dolent a on avocar-hi els polítics tòxics? en tindran per remenar i triar!

Il·lustració d’edp.cat

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment