Súper Pija Mega Chili Guai
4638
post-template-default,single,single-post,postid-4638,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Súper Pija Mega Chili Guai

Súper Pija Mega Chili Guai

Per a mi és tot un misteri com la Llanos de Luna va venir a lluir roba de marques cares per aquí des de la seva Sevilla natal. Potser una mala nota en la oposició que la convertí en funcionària de l’Estat i va haver de triar de les últimes o un escalfament de joventut fruit d’un estiu d’aquells d’abans a la Costa Brava ens la va portar al Principat. El fet és que s’hi ha arrapat com en Pepitu a la grenya i d’aquí no en marxà ni amb aigua calenta, a veure si amb la independència tenim sort!. Per una nena amb currículum justet, més aviat escàs, arribar fins a on ha arribat la virreina deu ésser el “més Súper-Súper“, parlant clar i ras, mola mazo i el més normal és que et pugin el fums al cap.

Val a dir, que en un estat semi federal com Espanya no hi veig massa el sentit d’una institució com el de la Delegació del Gobierno, us ho juro per l’Sssnoopy, be posats a analitzar tampoc n’hi veig al Senat o els ministeris que tot i haver perdut les competències mantenen estructures funcionarials i pressupostos milionaris arreu de l’Estat. L’entendria com a Gran Hermano particular d’un Estat Okupa per a controlar al Okupat. Ah!, que dieu que és precisament això el que fa la Llanos de Luna a casa nostra?, Au vinga, no sigueu mal pensats!

Jo no se el que cobren la virreina Mega Guai i la cobertura funcionarial que l’envolta i que paguem tots els ciutadans siem o no pijos, però segur que per tocar els pebrots als ajuntaments de Girona i Figueres i per obligar a penjar les banderes a les escoles, ens surt molt car i no cal ni tant sols fer-ho des d’aquí. Consola saber que deu invertir el que ingressa del Partit, Parlament i càrrec de Virreina en el foment de la nostra economia, això és el que els pijos fan, osea, no?

Il·lustració d’edp.cat
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment