Espanya, càncer d’europa!
4632
post-template-default,single,single-post,postid-4632,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Espanya, càncer d’europa!

Espanya, càncer d’europa!

El millor que els podria passar a europa és que fotessin fora Espanya de la UE. Espanya és el càncer d’Europa i no el país gran i important que ens volen fer creures’ha convertit per mèrits pròpis en un Passiu Tòxic capaç d’engegar a la merda ella sola la idea d’europa que varen parir fa anys pro homes com Willy Brandt. És ja el paradís oficial de la mediocritat, de la corrupció, de la ineptitud política …el país amb més lladres i pillos per metre quadrat de l’univers, el forat negre més important de tota la història econòmica mundial. Veient tot això algú pot tenir dubtes del que ens convé més els catalans?.

De la roda de premsa de l’equip econòmic de l’actual govern, n’he tret en clar dues coses. La primera és que han llençat la tovallola, aquesta és la interpretació que en faig de la previsió que en el 2016, d’aquí tres anys!! en aquest país de merda hi continuarà havent una quarta part de la gent en atur. La segona que no en tenen ni puta idea del que estan fent i que ho basen tot en que la sort faci que Alemanya es repensi lo de l’austeritat i arrossegui un país sense indústria, emprenedoria ni ganes de treballar cap a la sortida d’una crisi que a aquest pas ens durarà fins el 2025.

Un país que és incapaç de crear una estratègia econòmica reforçant l’únic sector viable, el de les energies alternatives, que a més de ma d’obra ens aportaria una estirada importantíssima en I+D+r i, disminució de costos de producció i l’alça de l’eficiència i la productivitat pel simple fet que els governants de torn estan venuts a les multinacionals energètiques, és un país que no te futur.

Esperem que el nostre camí des d’una Catalunya independent es faci des d’un model completament diferent, una Catalunya social a on es canalitzi cada cèntim en inversió productiva, es reforci el model educatiu i universitari en col·laboració amb el món empresarial, sense caure en la temptació de ficar la ma a la caixa. Expliquem això a la gent i la consulta ens la emportarem de carrer!

Il·lustració d’edp.cat
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment