La Cospe i els Nazis
4602
post-template-default,single,single-post,postid-4602,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

La Cospe i els Nazis

La Cospe i els Nazis

Els polítics d’aquest país viuen en la seva bombolla particular. S’equivoquen quan trien defensar al poderós en front del feble i ho fan novament quan creuen que aquests es quedaran de braços plegats veient com els bancs els roben directament els estalvis de tota una vida o els prenen el pis per no poder pagar hipoteques abusives o per haver avalat el dels fills. L’escratxing surt de la desesperació del qui no li queda res més per perdre.

S’equivoquen de ple en voler criminalitzar una pràctica, que fa molts anys que es du a terme per aquells col·lectius que se senten abandonats en els seus drets, violentats per una estructura de poder que dona cobertura a uns quants davant de la majoria i que busquen reconduir les disfuncions d’un sistema que en teoria els hauria de defensar. Fer escratxe no és Nazisme, sra. Cospedal i vosté ho hauria de saber molt bé, milita en un partit fundat pel de “La calle es mía!”Fraga Iribarne que d’això de Nazisme o de Feixisme en sabia unes quantes coses més i que li permetria comparar que és o no és nazisme.

En qualsevol país civilitzat les declaracions d’ahir de la Cospedal serien considerades constitutives de delicte, això a Europa ho tenen sagrat. El nazisme, al igual que el feixisme o qualsevol totalitarisme polític sigui del signe que sigui, ha causat milions de morts en la història recent de la humanitat fet que s’oblida per l’ús frívol, extemporani i matusser que se’n fa. Si en un ciutadà del carrer és greu, ho és molt més en un dirigent polític que a més menteix per arribar a aconseguir el poder.

La Cospe, que darrerament cada cop que obra la boca es fica en un fangar, confon la pressió legítima del ciutadà cap els seus responsables polítics durant el seu mandat. Si no fan cas a les ILT, ni a les recomanacions de la UE ja m’explicaran de quina altra manera s’hauria de fer?

L’escratxe no és nazisme, treure a la gent l’esperança, sí que ho és!

Il·lustració d’edp.cat
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment