Amics, relacions i punyalades
4585
post-template-default,single,single-post,postid-4585,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Amics, relacions i punyalades

Amics, relacions i punyalades

El president de la Xunta, Alfredo Nuñez Feijóo, possiblement l’home dins el PP amb el perfil de delfí més clar del seu actual lider Mariano Rajoy, s’ha ficat en un femer descomunal i la merda li arriba fins el coll. Unes fotos seves amb un narcotraficant condemnat ja fa vint anys compartint aficions i lleure l’han situat a l’ull de l’huracà i a hores d’ara el seu futur en la política nacional, està si més no, en qüestió.

A Galícia tenir relació amb narcotraficants, de la importància i el volum que sigui, deu ser el més normal del món, una societat antiga i aïllada que s’articula des del caciquisme dona per aquestes coses i per a moltes més i el normal és que al voltant del poder econòmic, sigui originat per l’activitat normal o pel tràfic de droga o tabac, s’hi amuntegui tothom per buscar feina, influències o altres coses. El que jo esperaria de dirigents polítics amb aspiracions no és que relacions com aquestes quedin immortalitzades per una polaroid i surtin de manera interessada al cap de vint anys si no que mai s’haguessin produït.

Que Feijóo vegi en això intencionalitat política, ho entenc, però coneixent la realitat gallega, buscar responsabilitats en d’altres partits és un error, o algú va tenir dubtes que la retirada sobtada de l’Esperanza era un replegament de forces per a donar el cop de gràcia final al Rajoy?. Ja és casualitat que poc després de marxar ella sortissin els manuscrits del Bárcenas …..

Il·lustració d’edp.cat
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment