El que faltava pel duro!
4533
post-template-default,single,single-post,postid-4533,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

El que faltava pel duro!

El que faltava pel duro!

El que faltava pel duro! Kim-Jong-Un president de la república de Korea del Nord i líder polític del país per herència per part d’avi, ha declarat des de la capital amb nom de tot-terreny low cost, Pyongyang, la guerra a Korea del Sud i de retruc als EUA. Que no ho sap aquest home que ens movem en plena crisi del deute i ara estem per altres coses? El Pujol ja li hauria etzibat ja un “ara no toca, xaval!”. Veient el comunicat que va fer per televisió, jo esperava que s’arranqués d’un moment a l’altra amb un Gangnam Style en tota regla, però no. Aquest tiu no veu el Polònia, segur!.

Niño Becerra, que d’apocalipsis en sap molt, ja va dir una vegada seguint els patrons del raonament de George Bush amb la relació dels incendis de Califòrnia i els arbres, que la millor manera de reduir l’atur i començar a escapar de la crisi és disminuir la població activa o sia baixar decididament les cues dels que busquen feina, obvi no? ara falta saber com. Entre uns i altres s’han posat d’acord i li volen donar la resposta al Becerra, provocant una guerra.

Entre els malparits capitalistes neocons que només miren la pela i ens ho han deixat tot com un secarral i dirigents totalitaris d’inspiració maoista com el Kim (Ai perdó Bauzà, Mahonista) s’han proposat no deixar-nos passar la Setmana Santa tranquils. Faig una proposta, donem-los-hi una pedra i un pal a cada un i els deixem a l’estil de “Supervivientes” en una illa en mig de l’Oceà m’hi jugo un pèsol que en un parell de setmanes ells mateixos ens solucionen els problemes.

Il·lustració d’edp.cat
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment