Ens hi juguem el futur, ells l’audiència
4499
post-template-default,single,single-post,postid-4499,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Ens hi juguem el futur, ells l’audiència

Ens hi juguem el futur, ells l’audiència

Darrerament en aquest país, tothom sap perfectament el que el President Mas hauria de dir i hauria de fer, fins i tot les intencions ocultes i els pensaments de l’únic president que ha tingut els pebrots de fer del procés de sobirania nacional full de ruta del seu govern, posant-hi plaç i comprometent-hi al mateix temps el seu futur personal, professional i   el prestigi. Considerats grans gurus de la comunicació que es dediquen a fer opinió sense cap més risc que l’audiència, pontifiquen sobre el que hauria d’ésser l’actuació d’un govern dedicat d’una banda al funambulisme pressupostari per poder pagar nòmines i proveïdors i de l’altra aconseguir amb l’ajut d’ERC, la majoria suficient per a no desviar-se ni un mil·límetre del camí sobiranista que s’han traçat. Catalunya s’hi juga molt més que l’audiència.

Es cau interessadament en la anècdota de voler fer passar bou per bèstia grossa que el President Mas no reconegui que s’ha entrevistat amb Rajoy i es ven el fet de l’aturada de la consulta com a moneda de canvi quan no és cert. Si fins i tot Oriol Junqueras després de parlar amb el president dona per bona la trobada i el seu contingut i els acords als que es varen arribar, a que ve voler ser més papista que el papa i vendre’ns l’imminent trencament de la col·laboració entre les dues formacions, CiU i ERC?. Que això ho faci la boca de rap mono-neuronal de la Sánchez Camacho que des de les gravacions de la conversa amb la ex novia del Pujol, havia tingut menys interès pels mitjans que la marca de colònia que usa el conseller Mas Collell els diumenges, passi, però quin interès hi tenen els demés? (ai conillet, conillet).

Mentre l’Eurostat enganxava altra cop al ministre Montoro fent trampes amb el dèficit del 2012, afegint-li 2.520M€ més als càlculs que l’aprenent de tril·ler havia fet i que el disparen fins el 6,98%, de la trobada hem conegut només dues coses, que Rajoy no ha llegit encara el que ha fet Cameron amb el referèndum d’Escòcia (no deu saber l’anglès) i que la modificació de l’objectiu de dèficit del 2013 representarà per a Catalunya 2.400M€ menys de retallades, cosa que no està gens malament.

Aquesta és la noticia important i no l’altra.

Il·lustració d’edp.cat

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment