DUI, ja!
4407
post-template-default,single,single-post,postid-4407,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

DUI, ja!

DUI, ja!

Mentre Messi i companyia es cruspien un Milà amb les dents menys esmolades del que ens deien i al Vaticà es decidia el futur de l’església catòlica entre fumera i fumera, el missatge cada cop més consistent de la possibilitat que el Parlament tiri pel dret i inicii el procés d’independència a través d’una declaració unilateral (DUI) agafava més força. Fins i tot, en la compareixença de les retallades dels divendres, la metro i mig de la Soraya, enfilada de puntetes darrera el faristol, es va referir a aquesta possibilitat comparant l’estat econòmic d’una Kosovo, cas de DUI més recent, que està molt pitjor que Catalunya, obvi! abans de prendre aquesta decisió ja ho estaven també amb l’única diferència que ara sobre Kosovo decideixen ells i no altres.

Del Barça jo en soc molt, de lo dels capellans no gaire, però ens agradi o no el futbol, siguem de fe catòlica, agnòstics o ateus si qualsevol d’ambdues coses ens afecta per simple contacte amb l’entorn més proper, imagineu-vos com ens afectaria una declaració unilateral d’independència i vist el que s’està veient, em fa l’efecte que anem cap aquí i molt de pressa. Els EUA ho varen fer fa més de 200 anys i no els ha anat pas tant malament ….

Des d’Espanya ens hi ajuden amb tot el que poden i més, amb les malifetes del gendre tonto del novio mata elefants de la Corina i la implicació, cada cop més evident d’una Casa Reial corrupta, amb cada pèrdua d’un dret o retallada, amb l’agreujament d’una liquiditat catalana que ens roben, amb les pujades d’impostos i pèrdues de sou o feina o ambdues a l’hora, amb els maldestres esborranys de l’UDEF i els atacs de l’aparell d’un l’Estat sense credibilitat ni prestigi a nivell internacional i que la corrupció dels grans partits conduirà inevitablement cap un escenari futur semblant al d’una Itàlia, atomitzada, populista i ingovernable, sense cap força d’influir a europa.

Masses malalties per un sol pacient i una bona notícia per nosaltres, a més d’enfortir-nos fent la feina que toca a nivell internacional ho fem també per l’auto-debilitament de l’adversari. No m’estranya gens que davant del frontó d’un Estat, PP i PSOE principalment, que ens nega ni una simple consulta es busqui tirar pel dret i que a Europa ja no es vegi tant malament com mesos enrera.

I mentre tot això passa ells preocupats per a proclamar les corridas de toros com a festa cultural a preservar, mare de Déu si ho estèssim fent nosaltres!

Il·lustració d’edp.cat

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment