Rien ne va plus!
4391
post-template-default,single,single-post,postid-4391,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Rien ne va plus!

Rien ne va plus!

L’ex-tresorer o tresorer encara, del PP amenaça amb fer saltar la banca amb els seus papers. En plena era digital i de les tecnologies una simple llibreta manuscrita ha aixecat un rebombori descomunal. En uns quants fulls ens expliquen el perquè de la construcció de l’Espanya radial a base de comissions i suborns i deixa en evidència fent l’egípcia a la plana major del PP, la d’ara i la d’abans. Tothom ho nega, però de la fortuna acumulada pel penques a Suïssa, 38M€ per la patilla, se’n dedueix que alguna cosa hi ha de veritat, o també ens voldran fer creure que allí l’únic que hi sucava era el Bárcenas?.

De la explicació que la pluri-empleada i pluri-ben-pagada, Mª Dolores de Cospedal ens va voler donar en roda de premsa per aclarir els pagaments del PP al’extresorer, convertits en indemnització diferida amb retencions d’IRPF i qüotes a la Seguretat Social que li varen pagar fins el Gener d’aquest any, no n’hem tret l’aigua clara, be si, se n’extreu que Bárcenas els te ben agafats pels ous a tots plegats, començant per un Aznar que levita pel damunt del bé i del mal al vell mig de les boires de la FAES , passant per la ministra Mato que somnia en ser la dona invisible, fins el sòmines del Rajoy que encara no sap ben be de que collons li parlen.

El marró és de proporcions tant considerables que ha fet que fins i tot el Fiscal General de l’Estat, més ocupat fins ara en cessar subordinats per les opinions que expressen i l’UDEF (Unitat de Disseny d’Esborranys Falsos) hagin cedit el cas al jutge Ruz de l’Audiència Nacional com un apèndix del cas Gürtel a on hi està implicat mig PP de Madrid i València, no se ben be si per accelerar-lo o deixar-lo morir lentament i a on l’únic condemnat fins ara n’ha estat el jutge Garzón, que ja té collons la cosa!

Gürtel, Bárcenas, Bankia, Adelsson i Eurovegas …..Tal i com li deia Marcelo a Hamlet en la reconeguda obra del Shakespeare, “algú s’ha cagat a Dinamarca i no han estirat de la cadena…..“,  i a Gènova, fills meus, i a Gènova!

Il·lustració d’edp.cat

 

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment