Carme, la petita pastissera
4325
post-template-default,single,single-post,postid-4325,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Carme, la petita pastissera

Carme, la petita pastissera

Mentre Anne Hathaway assitia a la cerimònia d’entrega dels Òscars amb aquell vestit rosa de Prada, de tela lleu i suggerent que convertí els seus mugrons punxeguts en portada de la premsa de mig món, “la Karma” amb el dentat profident, blanc i lluent buscava titulars i fotos marcant paquet en el Congreso i abstenint-se d’una votació pel dret a decidir presentada per CiU a la que el seu partit havia decidit donar suport. A la primera, l’acadèmia de Holywood la va premiar amb un Òscar per a la seva excepcional interpretació en els Miserables, a la segona el grup parlamentari del que cobra, amb 600€ de multa per la miserable actuació de la cagadubtes major del regne! Si, ja sé que la Karma surt malparada en la comparació amb la Hathaway, però em podríeu dir amb qui no hi surt malament?.

L’ezquizòic PSC, volent ser la sorpresa del pastís de fi de festa, es va treure un vot favorable al dret a decidir en contra les instruccions del ZumoPSOEol, curiosament el mateix pel que havia votat en contra quan CiU i ERC ho varen plantejar en el Parlament. La Karma, lider del PSC en el Congrés i candidata eterna de PedroJ a la presidència del PSOE va voler fer l’actuació més espectacular i amb el saltiró mortal d’esquenes amb doble tirabuixó de l’abstenció va empastifar tothom, fins i tot el Rasputín del Zaragoza que s’ho mirava tot amagat com sempre des de la segona fila hi va prendre mal. Coronel mande firmes!

La bicefàlia de l’organització que estira com un xiclet en direccions contràries, el Navarro per un cantó i la Karma i el fill que no vol triar ser català o espanyol per a l’altra i els erràtics plantejaments d’una oferta política que es debat entre ser catalana o espanyola els obligarà a refer els plantejaments, baixar-se els pantalons i fer les paus amb aquell partit germà en origen d’Esquerres, Republicà i Obrer i que ara està més a prop dels Armani o Prada, com la Hathaway i els seus col·legues en l’entrega dels Òscars.

Complicat d’entendre?, no pas. Us en faré un resum, si no ho arreglen i es defineixen, la vocació d’antisistema del Pere Navarro i les ganes boges de la Chacón per ésser cap de l’esquerra espanyola portaran al PSC a lluitar per espai electoral marginal amb els PXC, FARTS.cat, Pirata.cat o Eb. Ja ho veurem, però dubto molt que tot això acabi bé pel PSC.

I amb tot això algú se’n recorda del Bárcenas?

 

 

 

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment