La caga el Rei, la caga el Papa
4279
post-template-default,single,single-post,postid-4279,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

La caga el Rei, la caga el Papa

La caga el Rei, la caga el Papa

L’altra dia estàvem parlant de la dimissió del @pontífex amb ma mare per telèfon i vaig sentir un soroll estrany en la línia, el PSC m’estarà punxant el telèfon a mi també? vaig pensar de seguida, si algú és capaç de pagar 12.000,00€ per escoltar una conversa de Sánchez Camacho parlant amb la boca plena amb l’ex amant del Pujol petit sobre les bosses de super luxe de pell de cocodril que s’havia comprat per un pico en el Born, perquè no hi podria haver algú interessat en la conversa amb la meva mare i jo?. Au vinga paranoia!. La culpa del Zaragoza, el maldestre Rasputín del PSC i la seva dèria amb els dossiers comprometedors, amb gent com ell els de KMM tenen la vida assegurada, entre vigilàncies i esborranys els deu sortir per un pico la setmanada.

És molt fort!, que el Papa, cap visible de la multinacional catòlica i representant de Déu a la terra hagi optat per a la dimissió, veient que els Rajoy, Cospedal i d’altres bestioles que només son l’executiva del PP no han ni fet el gest amb la que els està caient a sobre amb els manuscrits del Bàrcenas em fa pensar que lo del Benedicte XVI devia ésser la hòstia (sagrada però hòstia al cap i a la fi). Qui li deu haver fet les escoltes a aquest home? el majordom?, els de la multinacional rival, Alà, el successor de Mahoma? o les intrigues venen de files pròpies?. Desavinences amb la Santíssima Trinitat, tots a una?, o només amb l’Esperit Sant? Ja ens ho explicarà el Mundo quan li passin l’esborrany.

I per acabar de fer-ne un kilo, el soci del gendre del mata-elefants, ex telefònic ell també igual que el Rato, després d’estar cantant com una cardina vuit hores seguides (8)! davant el jutge del cas Nóos, va i explica que el Rei, també pringa, ell, la seva amant alemanya, les infantes i el plenipotenciari secretari que les administra a totes dues estan ficats fins el coll en la trama, però aquí d’imputacions ni l’ombra clar la Constitució ho prohibeix. Que no en teniu prou amb els 8M€ de sou que us paguem cada any tots nosaltres per estar-se tocant els ous tot el dia, majestat?

Ens ho estan posant fàcil als catalans per a fer la tria, el futur Estat Català, aconfessional i republicà.

La caga el Rei, la caga el Papa, de cagar-la ningú se’n escapa!! (Refrany popular actualitzat)

Il·lustració d’edp.cat
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment